Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де можна купити гантелі набірні?
Lorelai23 Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім привіт. Вирішила вдома займатися спортом і вибираю гантелі. Потрібні такі, щоб можна було займатися спортом у домашніх умовах щодня. А в нашому спорт-магазині тільки гирі стоять, які мені не підходять. От як тут бути?

Irinka24 Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Здрастуйте. Так можна ж в інтернет магазині гантелі вибирати. Або ще простіше налити в пляшку пластикову води ось вам і вантаж, за допомогою якого можна виконувати потрібні вам фізичні вправи. Все просто.

Lorelai23 Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Так ось гантелі, звісно ж, потрібні для занять спортом, з ними можна зробити безліч вправ для розвитку тіла, а ось ідея з пляшками мені не дуже - вони ж слизькі й незручні.

Irinka24 Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Тоді раджу вам купити гантелі набірні в інтернет-магазині Алло, тут широкий асортимент товару. Подивіться які продаються, наприклад FitMi 1кг red набір 2 штуки, цілком непогані. У мене такі саме гантелі і я точно можу сказати, що вони дуже зручні для щоденних тренувань, зручно качати м'язи такими гантелями. Плюс те, що вони досить компактні й не займають багато місця. У каталозі магазину є й інші гантелі, ви можете самі обрати які вам підійдуть найбільше.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: