Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Запчастини
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю. У мене автомобіль Honda Accord. Але ось тільки зараз він простоює в гаражі, оскільки нещодавно зламався. Потрібні деталі, а вони дорогі. Власне тому я і хочу запитати, а де я зможу їх знайти за більш лояльною для мене ціною?

Аслан Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Ви можете знайти деталі на розбиранні. Автомобілі Honda завжди користувалися попитом, так що з комплектуючими не виникне труднощів. Деталі будуть оглянуті механіками, тож немає причин для хвилювань. Доставка буде зроблена транспортною компанією в будь-яке місто. Ви спочатку самі дізнайтеся всі подробиці якщо такий варіант вас влаштуєте, то не втрачайте часу

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Про розбирання я якось і не подумав, але ідея хороша. Може й вийде відремонтувати машину. Здавати її в сервіс занадто дорого. А звертатися до дилера сенсу немає. Так ще дорожче обійдеться

Рік Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Арбузов, а в якому стані перебуває ваше авто? З таким ставленням немає взагалі сенсу в ремонті. Б/в запчастини не можуть гарантувати вам ніякої стабільної роботи машини

Аслан Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Рік, у вас якесь скептичне ставлення до розбірок. Дуже багато запчастин продаються практично в ідеальному стані. До цієї практики вдаються багато власників автомобілів

Костянтин86 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Сто та запчастини Perpetuum mobile
Також у нас великий вибір запчастин на японські, корейські та французькі автомобілі.+38(098)104-22-00

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: