Запчастини
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вітаю. У мене автомобіль Honda Accord. Але ось тільки зараз він простоює в гаражі, оскільки нещодавно зламався. Потрібні деталі, а вони дорогі. Власне тому я і хочу запитати, а де я зможу їх знайти за більш лояльною для мене ціною?
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Ви можете знайти деталі на розбиранні. Автомобілі Honda завжди користувалися попитом, так що з комплектуючими не виникне труднощів. Деталі будуть оглянуті механіками, тож немає причин для хвилювань. Доставка буде зроблена транспортною компанією в будь-яке місто. Ви спочатку самі дізнайтеся всі подробиці якщо такий варіант вас влаштуєте, то не втрачайте часу
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Про розбирання я якось і не подумав, але ідея хороша. Може й вийде відремонтувати машину. Здавати її в сервіс занадто дорого. А звертатися до дилера сенсу немає. Так ще дорожче обійдеться
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Арбузов, а в якому стані перебуває ваше авто? З таким ставленням немає взагалі сенсу в ремонті. Б/в запчастини не можуть гарантувати вам ніякої стабільної роботи машини
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Рік, у вас якесь скептичне ставлення до розбірок. Дуже багато запчастин продаються практично в ідеальному стані. До цієї практики вдаються багато власників автомобілів
|
|
| |
Костянтин86 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Сто та запчастини Perpetuum mobile Також у нас великий вибір запчастин на японські, корейські та французькі автомобілі.+38(098)104-22-00
|
|
| |