Кинути палити
|
|
kalif3449 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вирішив більше не курити сигарети, думаю перейти на кальян. Кальян курю рідко-з друзями на зустрічах плюс мінус на вихідних у закладі. Хтось переходив із сигаретного тютюну на кальянний? наскільки реально?
|
|
| |
PudrikDenis | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Переходили на роботі з тютюну на кальян і після повернулися назад. Вийшло смачніше, але затратніше. А взагалі кинути палити - це гарна затія і дуже позитивна. Однозначно - підтримую таке рішення!
____________ Пудрик Денис
|
|
| |
ВарламовВ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Беее, треба взагалі нічого не курити і кальян зокрема
|
|
| |
Лікаста | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я теж люблю кальян. Палити кинула кілька років тому, а ось кальян іноді з друзями в компанії люблю покурити, або вдома, чому ні? Тільки я люблю легкий тютюн, такий як Serbetli або Al Fakher, Daily Hookah ще непоганий.
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| А я чула, що кальян ще шкідливіший за сигарети. Спокійно до нього ставлюся, рідко палю, і то, хіба що тільки для того, щоб підтримати компанію. І сигарети хочу кинути курити
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Куріння взагалі шкідливе, але якщо порівнювати кальян і вейп, то кальян і справді шкідливіший. Річ у тім, що смоли і нікотин у вологому стані швидше осідають на бронхах. Ще й ви вдихаєте продукти горіння вугілля. Тому якщо вже обирати, то краще курити вейп. Якщо хочете спробувати, можна купити одноразову сигарету Balmy А потім поступово перейти на безнікотиновий вейп
|
|
| |
fania | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я можу зрідка покурити кальян або ж викурити сигару, але ніякої залежності від цього немає. Вважаю, що давно варто заборонити саме цигарки, у них нічого хорошого.
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Уже як 20 років курю і кидати не планую, адже це так приємно. Особливо теплим весняним вечором вийти на вулицю і закурити сигару. До речі, курю тільки сигари і виключно якісні, тому якщо ви теж вирішили спробувати, то дам вам кілька порад. По-перше, купуйте сигари в перевірених місцях.
|
|
| |