Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кинути палити
kalif3449 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Вирішив більше не курити сигарети, думаю перейти на кальян. Кальян курю рідко-з друзями на зустрічах плюс мінус на вихідних у закладі. Хтось переходив із сигаретного тютюну на кальянний? наскільки реально?

PudrikDenis Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Переходили на роботі з тютюну на кальян і після повернулися назад. Вийшло смачніше, але затратніше.
А взагалі кинути палити - це гарна затія і дуже позитивна.
Однозначно - підтримую таке рішення!

ВарламовВ Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Беее, треба взагалі нічого не курити і кальян зокрема

Лікаста Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
А я теж люблю кальян. Палити кинула кілька років тому, а ось кальян іноді з друзями в компанії люблю покурити, або вдома, чому ні? Тільки я люблю легкий тютюн, такий як Serbetli або Al Fakher, Daily Hookah ще непоганий.

Лаки Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
А я чула, що кальян ще шкідливіший за сигарети. Спокійно до нього ставлюся, рідко палю, і то, хіба що тільки для того, щоб підтримати компанію. І сигарети хочу кинути курити

Soniya Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Куріння взагалі шкідливе, але якщо порівнювати кальян і вейп, то кальян і справді шкідливіший. Річ у тім, що смоли і нікотин у вологому стані швидше осідають на бронхах. Ще й ви вдихаєте продукти горіння вугілля. Тому якщо вже обирати, то краще курити вейп. Якщо хочете спробувати, можна купити одноразову сигарету Balmy А потім поступово перейти на безнікотиновий вейп

fania Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Я можу зрідка покурити кальян або ж викурити сигару, але ніякої залежності від цього немає. Вважаю, що давно варто заборонити саме цигарки, у них нічого хорошого.

iframes Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Уже як 20 років курю і кидати не планую, адже це так приємно. Особливо теплим весняним вечором вийти на вулицю і закурити сигару. До речі, курю тільки сигари і виключно якісні, тому якщо ви теж вирішили спробувати, то дам вам кілька порад. По-перше, купуйте сигари в перевірених місцях.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: