Запис до мамолога
|
|
Lorena | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт! Питання делікатне. Порадьте хорошого мамолога. Як часто ви звертаєтеся до мамологів? Збираюся вперше, страшнувато.
|
|
| |
Fergie | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Раз на рік обов'язково ходжу. Я взагалі відповідально ставлюся до свого здоров'я і регулярно проходжу медогляд. Ви хочете просто для профілактики на огляд сходити чи вас щось турбує?
|
|
| |
OlyaNik | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Перший раз завжди страшно. А УЗД ви робили?
|
|
| |
Олівія | Повідомлення # 4 |
Майор
| УЗД потрібно зробити
|
|
| |
annylina | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Згодна, що вибір грамотного мамолога дуже важливий. У мене ще до заміжжя, коли я в Києві жила, були проблеми, довелося навіть оперуватися. Добре, що я одразу до досвідченого лікаря потрапила Желтоножської Юлії Борисівни. Вона дуже грамотно підійшла до вирішення моєї проблеми. Зараз уже нічого не турбує, але на УЗД раз на пів року обов'язково ходжу!
|
|
| |
Olga902 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Намагаюся ходити раз на рік-два і перед цим роблю УЗД. В Одесі дуже хороший мамолог Заволока А.В. приймає в онкодиспансері.
|
|
| |
ІринКа765 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| я сама звертаюся на консультації до мамолога в цій клініці radiologycenter.eu, дуже хороша лікарка і проводить якісно обстеження, що надалі я знаю, що з моїм здоров'ям усе гаразд.
|
|
| |
ivankazhuk | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| До 40 лет желательно посещать маммолога 1 раз в год (пальпация и УЗИ). После 40 лет уже делается маммограмма 1 раз в 2 года. Сейчас временно живу в Киеве, поэтому могу посоветовать маммолога в Медиком, врач Иванкова Оксана Николаевна - маммолог, хирург, специализируется на онкологии.
|
|
| |