Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Запис до мамолога
Lorena Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Питання делікатне. Порадьте хорошого мамолога. Як часто ви звертаєтеся до мамологів? Збираюся вперше, страшнувато.

Fergie Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Раз на рік обов'язково ходжу. Я взагалі відповідально ставлюся до свого здоров'я і регулярно проходжу медогляд. Ви хочете просто для профілактики на огляд сходити чи вас щось турбує?

OlyaNik Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Перший раз завжди страшно. А УЗД ви робили?

Олівія Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
УЗД потрібно зробити

annylina Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Згодна, що вибір грамотного мамолога дуже важливий. У мене ще до заміжжя, коли я в Києві жила, були проблеми, довелося навіть оперуватися. Добре, що я одразу до досвідченого лікаря потрапила Желтоножської Юлії Борисівни. Вона дуже грамотно підійшла до вирішення моєї проблеми. Зараз уже нічого не турбує, але на УЗД раз на пів року обов'язково ходжу!

Olga902 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Намагаюся ходити раз на рік-два і перед цим роблю УЗД. В Одесі дуже хороший мамолог Заволока А.В. приймає в онкодиспансері.

ІринКа765 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
я сама звертаюся на консультації до мамолога в цій клініці radiologycenter.eu, дуже хороша лікарка і проводить якісно обстеження, що надалі я знаю, що з моїм здоров'ям усе гаразд.

ivankazhuk Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
До 40 лет желательно посещать маммолога 1 раз в год (пальпация и УЗИ). После 40 лет уже делается маммограмма 1 раз в 2 года. Сейчас временно живу в Киеве, поэтому могу посоветовать маммолога в Медиком, врач Иванкова Оксана Николаевна - маммолог, хирург, специализируется на онкологии.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: