Блуза
|
|
Светик1 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Влаштувалася на роботу і хотілося б купити кілька нових цікавих блуз. Але часу ходити по магазинах зовсім немає, а на вихідних хочеться відпочити. Хотілося б замовити в інтернеті і щоб відразу додому доставили. Порадьте, будь ласка, перевірений інтернет-магазин, щоб напевно бути впевненою в покупці.
|
|
| |
Natasha3 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Подивіться в цьому інтернет-магазині preta. Я впевнена що асортимент цього магазину Вас не розчарує, і Ви без зусиль підберете для себе кілька красивих і оригінальних блуз. Тут шикарний вибір і ціни не високі, а якість дуже хороша. Я часто тут роблю покупки, так що з приводу надійності магазину можете не хвилюватися. і сміливо робити замовлення.
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Дякую! Так, ви маєте рацію, асортимент мене дійсно не розчарував. Думаю підберу собі кілька красивих штук.
|
|
| |
Анечка89 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я теж хочу кілька блузочок купити.
|
|
| |
Nata93 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Всім доброго часу доби, подивіться футболки в інтернет-магазині "Модалаз" вони у них з дуже смішними і оригінальними написами. Я ось, наприклад, кілька днів тому купила дуже ось таку прикольну майку з написом "Брюнетки правлять світом". Моїм подругам вона дуже сподобалася, та й за якістю майка хороша. Так що можу порекомендувати.
|
|
| |
Ira34 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| я теж би хотіла
|
|
| |