Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Не кожна жінка наважиться купити білу шубу
shuang Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ні кожне жіноче начало наважиться накупити сивої хутра норка шуби, зате, вважати, ледь не кожен мріє про неї. Білий колір усім до циферблата, він облагороджує й молодить, а Вами, наче снігова пані в цей крижаний робочий денний час пурхаєте містом. На жаль, бліде хутро дуже непрактичне з кресленням еіз еіз , якби терміново бруднилося, але має страх, що вселяє, надбання жовтіти. Тим не менш, багато модниць обзавелися такою очищеною річчю, а демонструють нам чудові приклади, як і з чим носити певну шубку.
! Біла хутряна доха має одну знаменну потребу - це терміново брудниться. А це недолік іншої білої штуки, а саме дохи. Однак, своя непрактичність не припинятиме модниць від купівлі марнотратної білосніжної хутряної дохи.
Хочете, що срібляста шуба прослужила тебе, наприклад, якомога довше, в той час ставтеся до неї разом із собою дбайливістю. !, він досить! бруднити відставити! швидко, тому професійної хімчистки не відміняти. Малі забруднення можна прибирати в домашніх умовах. Для очищення можна використовувати значний шампунь протягом шевелюри. Розведіть столову широка вигнута лопатка для миття голови у склянці води, змочіть у ній ганчірочку і протріть хутро. Інші використовують у лушпиння сивого хутра пальне.

yelmat Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Сестра пальто купила... ох воно красиве.Білий колір найкращий.

juju1002 Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Чому не кожна? Я зважилася і купила собі майже білу шубку (шампань) на klubok ще минулого сезону. Тож усе залежить від жінки і від уміння носити речі та "виділятися з натовпу".

Nika314 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Норм)))) я чорну хочу норочку
Додано (26.10.2015, 03:38)
---------------------------------------------
Норм)))) я чорну хочу норочку

SonyaM Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Як на мене, то справді біла шуба жахливо не практична, у громадському транспорті не наїздишся.

Butterfly_88 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Шубу купувати, тільки якщо своя машина є.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: