shuang | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ні кожне жіноче начало наважиться накупити сивої хутра норка шуби, зате, вважати, ледь не кожен мріє про неї. Білий колір усім до циферблата, він облагороджує й молодить, а Вами, наче снігова пані в цей крижаний робочий денний час пурхаєте містом. На жаль, бліде хутро дуже непрактичне з кресленням еіз еіз , якби терміново бруднилося, але має страх, що вселяє, надбання жовтіти. Тим не менш, багато модниць обзавелися такою очищеною річчю, а демонструють нам чудові приклади, як і з чим носити певну шубку. ! Біла хутряна доха має одну знаменну потребу - це терміново брудниться. А це недолік іншої білої штуки, а саме дохи. Однак, своя непрактичність не припинятиме модниць від купівлі марнотратної білосніжної хутряної дохи. Хочете, що срібляста шуба прослужила тебе, наприклад, якомога довше, в той час ставтеся до неї разом із собою дбайливістю. !, він досить! бруднити відставити! швидко, тому професійної хімчистки не відміняти. Малі забруднення можна прибирати в домашніх умовах. Для очищення можна використовувати значний шампунь протягом шевелюри. Розведіть столову широка вигнута лопатка для миття голови у склянці води, змочіть у ній ганчірочку і протріть хутро. Інші використовують у лушпиння сивого хутра пальне.
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Сестра пальто купила... ох воно красиве.Білий колір найкращий.
|
|
| |
juju1002 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Чому не кожна? Я зважилася і купила собі майже білу шубку (шампань) на klubok ще минулого сезону. Тож усе залежить від жінки і від уміння носити речі та "виділятися з натовпу".
|
|
| |
Nika314 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Норм)))) я чорну хочу норочку Додано (26.10.2015, 03:38) --------------------------------------------- Норм)))) я чорну хочу норочку
|
|
| |
SonyaM | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Як на мене, то справді біла шуба жахливо не практична, у громадському транспорті не наїздишся.
|
|
| |
Butterfly_88 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Шубу купувати, тільки якщо своя машина є.
|
|
| |