Чудовий рюкзак.
|
|
Natasha3 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ніяк не можу купити собі хороший рюкзак за невеликі гроші. Немає у мене зараз можливості купувати дорогі речі, але на ринку і в магазинах так собі нічого і не знайшла. Дівчатка, порадьте де зараз вигідніше зробити таку покупку, можливо Ви знаєте магазини де зараз є акції та знижки?
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Потрапити на хорошу знижку зараз дуже важко. Іноді магазини спеціально завищують ціни, а потім роблять "типу знижку". Але я знаю один магазин, який спеціалізується на продажі рюкзаків і в них зараз дійсно хороші знижки grizzlyshop За акцією купувала в них уже два рюкзаки і дуже задоволена.
|
|
| |
Natasha3 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Ви мені дали чудову пораду. Я також замовила на цьому сайті чудовий рюкзак, замовлення вже доставили. Дуже задоволена якістю рюкзака і ще більше ціною, за такі гроші магазинах мені навіть нічого запропонувати не змогли.
|
|
| |
Aleksandra555 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| давно хочу собі сумку рюкзак - дуже зручна річ
|
|
| |
Kira66 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| чекайте відповідну акцію і вперед за покупками
|
|
| |
KnyazevaM | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Можна замовити сумку зі США спільними покупками.
|
|
| |
Vendi | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Теж дуже потрібно, мій уже по швах тріщить, а найприкріше, що я не можу знайти те, що хочу. Те, що подобається, не містке, а мені хотілося так, щоб я з ним і по місту, і на роботу, і на вихідні з міста(((( Коротше кажучи, суцільний біль.
|
|
| |
Августа | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Теж хочу собі рюкзак.
|
|
| |