Купуємо обновки
|
|
diagramma | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як часто ви купуєте собі нові речі, одяг, різні аксесуари тощо? Я шопоголік і люблю щоб у мене в гардеробі були різні речі. Ось хочу оновити свій гардероб. Порадьте хороші магазини.
|
|
| |
gargana | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Ні - я за практичність і раціональність використання будь-яких товарів, будь то одяг, косметика або інші товари в нашому житті. Колись помітила за собою, що в мене багато непотрібної косметики, якою я не користуюся, а вона є. Після цього переглянула свої погляди на життя.
|
|
| |
lottosya | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Кожен з нас сам робить вибір, як йому жити, що купувати і одягатися стильно, красиво і зі смаком, або ж проходити все своє молоде життя в однотипному одязі. Я, наприклад, теж люблю купувати обновки, так я відчуваю себе красивою, доглянутою жінкою.
|
|
| |
tartaletka | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я часто ходжу в сток - там можна купити дуже круті речі, відмінної якості. Нещодавно купила собі дещо з одягу, та ще й брендів нахапала.
|
|
| |
VaLentina22_02 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я вважаю себе шопоголіком, але завжди намагаюся великі закупівлі робити на сезонних знижках)))) Ось минулого тижня в магазині vovk брала штани на роботу, сорочку, кофту і сукню, все з розділу Сейл. Прийшло за кілька днів, сів одяг добре.
|
|
| |