Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи любите ви купувати одяг в інтернет-магазинах?
Оксана Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня. Мене дуже хвилює питання, чи я одна така, що дуже люблю купувати новий одяг. І мені сподобалося вибирати, купувати речі в різних інтернет-магазинах. Ось нещодавно купила парочку суконь у магазині SAZAWEAR А ви купуєте собі вбрання в інтернет-магазинах? Де зазвичай вибираєте речі для себе?

Олівія Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Я не часто купую одяг в інтернеті. Але. якщо щось і хочеться мені купити, то я обираю вбрання в брендових магазинах. Намагаюся потрапити на якусь акцію і придбати одяг зі знижкою, дешевше.

Barbara Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Днями купила дуже хорошої якості пуховик на Розетці. Знайшла чудовий варіант, адже залишився тієї куртки останній розмір, якраз мій, але її вартість через це була наполовину нижчою за звичайну ціну.

Жоржетта Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Що я не куплю онлайн, то мені зовсім ця річ не підходить. Дві сукні доньці віддала, штани вчора отримала, так теж прогадала з розміром. Мені з інтернет-покупками зовсім не щастить. Потрібно йти на ринок і купувати одяг із приміркою.

LulaMir Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Я іноді купую собі одяг онлайн. Але ось сукні, штани без примірки ніколи не візьму, тут потрібно бачити як річ на мені сидить. А аксесуари без проблем замовляю собі в інтернеті. наприклад, минулого тижня купила собі бафф .  Дуже класний, мені так подобається! Адже його можна і як шарф використовувати, і як шапку, і як бандану, крута річ!

Lola044 Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Я часто купую одяг онлайн, вірніше постійно купую в інтернет магазинах. У мене розмір xs, тому всі смачні розпродажі мої.

vladaффф Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Надоело стоять на месте? ️‍♀️ Присоединяйся к нашему курсу фитнеса, где ты сможешь реализовать свой спортивный потенциал и добиться невероятных результатов. Начни свое спортивное здоровье и достигни формы мечты! Обращайтесь в Telegram к нашему менеджеру @Mila_mias для уточнения любых вопросов!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: