Чи любите ви купувати одяг в інтернет-магазинах?
|
|
Оксана | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня. Мене дуже хвилює питання, чи я одна така, що дуже люблю купувати новий одяг. І мені сподобалося вибирати, купувати речі в різних інтернет-магазинах. Ось нещодавно купила парочку суконь у магазині SAZAWEAR А ви купуєте собі вбрання в інтернет-магазинах? Де зазвичай вибираєте речі для себе?
|
|
| |
Олівія | Повідомлення # 2 |
Майор
| Я не часто купую одяг в інтернеті. Але. якщо щось і хочеться мені купити, то я обираю вбрання в брендових магазинах. Намагаюся потрапити на якусь акцію і придбати одяг зі знижкою, дешевше.
|
|
| |
Barbara | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Днями купила дуже хорошої якості пуховик на Розетці. Знайшла чудовий варіант, адже залишився тієї куртки останній розмір, якраз мій, але її вартість через це була наполовину нижчою за звичайну ціну.
|
|
| |
Жоржетта | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Що я не куплю онлайн, то мені зовсім ця річ не підходить. Дві сукні доньці віддала, штани вчора отримала, так теж прогадала з розміром. Мені з інтернет-покупками зовсім не щастить. Потрібно йти на ринок і купувати одяг із приміркою.
|
|
| |
LulaMir | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я іноді купую собі одяг онлайн. Але ось сукні, штани без примірки ніколи не візьму, тут потрібно бачити як річ на мені сидить. А аксесуари без проблем замовляю собі в інтернеті. наприклад, минулого тижня купила собі бафф . Дуже класний, мені так подобається! Адже його можна і як шарф використовувати, і як шапку, і як бандану, крута річ!
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я часто купую одяг онлайн, вірніше постійно купую в інтернет магазинах. У мене розмір xs, тому всі смачні розпродажі мої.
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Надоело стоять на месте? ️♀️ Присоединяйся к нашему курсу фитнеса, где ты сможешь реализовать свой спортивный потенциал и добиться невероятных результатов. Начни свое спортивное здоровье и достигни формы мечты! Обращайтесь в Telegram к нашему менеджеру @Mila_mias для уточнения любых вопросов!
|
|
| |