Куртка
|
|
Сердоїн | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу куртку собі шкіряну. Але підібрати не можу за розміром - я не дуже високий і із зайвою вагою) Ось і виходить - знайду по довжині рукава нормальну, то вона не сходиться спереду. А якщо в об'ємі вільна, то рукав задовгий...
|
|
| |
Iziza | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Так, є таке - купити буває складно, якщо нестандартна фігура. Є магазини шкіряного одягу - там потрібно шукати, приміряти різні моделі. Щось точно собі підберете.
|
|
| |
Івца | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| На ринку можна знайти все, що завгодно, і за цінами виходить дешевше часом, ніж у салонах шкіри. Ви там були?
|
|
| |
Аннтіан | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Так є багато зараз хороших виробів зі шкіри, зокрема й чоловічих курток. Просто якщо хочете хорошу знайти, то потрібно по багатьох магазинах пройтися і багато одягу поміряти. Є ще варіант через інтернет купити шкіряну куртку. Ви свої розміри і виміри дайте і вони вам підберуть потрібний вам розмір або навіть пошиють за вашими параметрами. Шкіряні вироби купуються не на рік тому купуйте якісний варіант.
|
|
| |
Путішественниця | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| чудовий варіант
|
|
| |
Lola044 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| можна звернутися в ательє і там вкоротять рукави
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Почуй себе справжньою зіркою! Запрошуємо тебе на курс накачування сідниць, де ти зможеш створити своє ідеальне тіло та отримати неймовірну впевненість у собі. Будь готова дивувати своїм новим образом! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias для уточнення будь-яких запитань!
|
|
| |