Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
купити штучне хутро
lalisa Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
якісний Переваги штучного хутра, що імітує розкішний звичайний наліт песця, червоного та чорнобурої лисиці, з провідного виробника артефіціального хутра з Південної Кореї. Крім шкурка хутрового звіра класичного бежевого, сивого і багряного забарвлення, в нашому асортименті є артефіціальне довгошерсте хутро, пофарбоване в екстравагантні кольори: чорне, біле, сіре, коричневе і таке, яке перебуває поза межами огляду, але навіть не має навіть відкликання. купити штучне хутро Відповідно до принципу, воно складається з різного типу волокон: руно або шевелюра. Вони наносяться на питання (скатертину, футбольний м'яч, картон) за допомогою клейкої субстанції або переплетення. Такий вид тканини має базис а ворсистий чохол.

ene4ka Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Дуже потрібне червоне хутро.Чи не допоможете?

Mikkasya Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
А які зараз ціни на штучне хутро?

Natali38 Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Дивлячись де, скрізь ціни різні, ось я собі жилетку знайшла зі штучного хутра, то вона недорога, хоча бачила її в торговому центрі, ось там ціна зашкалює.

Allex Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Так, так скоро штучне хутро за ціною буде таким же космічним, як і натуральне....

Wester Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Я не бачу сенсу штучного хутра, воно облізе і через півроку вигляд не матиме. Якщо купувати, то вже натуральне. Хай вибачить мене фонд захисту тварин:)

anetca Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Теж до штучного ставлюся не дуже, краще не багато додати, але купити натуральний

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: