купити штучне хутро
|
|
lalisa | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| якісний Переваги штучного хутра, що імітує розкішний звичайний наліт песця, червоного та чорнобурої лисиці, з провідного виробника артефіціального хутра з Південної Кореї. Крім шкурка хутрового звіра класичного бежевого, сивого і багряного забарвлення, в нашому асортименті є артефіціальне довгошерсте хутро, пофарбоване в екстравагантні кольори: чорне, біле, сіре, коричневе і таке, яке перебуває поза межами огляду, але навіть не має навіть відкликання. купити штучне хутро Відповідно до принципу, воно складається з різного типу волокон: руно або шевелюра. Вони наносяться на питання (скатертину, футбольний м'яч, картон) за допомогою клейкої субстанції або переплетення. Такий вид тканини має базис а ворсистий чохол.
|
|
| |
ene4ka | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже потрібне червоне хутро.Чи не допоможете?
|
|
| |
Mikkasya | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| А які зараз ціни на штучне хутро?
|
|
| |
Natali38 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дивлячись де, скрізь ціни різні, ось я собі жилетку знайшла зі штучного хутра, то вона недорога, хоча бачила її в торговому центрі, ось там ціна зашкалює.
|
|
| |
Allex | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Так, так скоро штучне хутро за ціною буде таким же космічним, як і натуральне....
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я не бачу сенсу штучного хутра, воно облізе і через півроку вигляд не матиме. Якщо купувати, то вже натуральне. Хай вибачить мене фонд захисту тварин:)
|
|
| |
anetca | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Теж до штучного ставлюся не дуже, краще не багато додати, але купити натуральний
|
|
| |