Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Для дітей
Дбайлива Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Товариші, всі ми хочемо, щоб наші дітки росли здоровими і розумними. А щоб
дітки розвивалися, з ними потрібно працювати, спілкуватися, давати їм свій життєвий
досвід. Особисто я для себе відкрила дуже хорошого, незамінного помічника - журнал
"Пізнайко". Ми разом із дитиною години дві ввечері проводимо читаючи журнал,
розгадуючи головоломки і кросворди, читаючи різні історії, розвиваємо логіку.
Мені подобається що все в простій, ігровій, доступній для дитини формі. Усім
раджу)

Катерина1982 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Екстрим-центр Карабін - оздоровчий відпочинок.
Минулого року мені порадили знайомі екстремальний табір, куди я ризикнула і відправила свою доньку... Результат успішний, я не пошкодувала. Доньку звуть Аня, повернулася додому в захваті! Рекомендую і вам відправити свою дитину, адже там є можливість заздалегідь познайомиться з вожатими та обговорити все необхідне, що вважаю дуже важливим, моя донька має особливість, вона не відчуває запахів, тому я рада, що змогла провести інструктаж волонтеру з догляду за Анею! Ба більше, протягом усього року перед табором, кожен волонтер проходить підготовку та навчання, діти потрапляють до професіоналів своєї справи. А спогади про минуле літо, емоції, яскраві фото і відео - це те, що неодноразово ми обговорюємо з Ганнусею. Описати захват не можу словами

Симонова Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
А ми завжди на Розетці дітям книжки купуємо.
Що мені подобається найбільше - так це якість літератури, яскраві ілюстрації, гарний папір.
Я рада, що мої малюки зростатимуть серед таких книжок, розвиватимуться разом із такими навчальними матеріалами та пізнаватимуть світ разом із такими казками.

minnisa Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Мої теж люблять читати. Вдома дуже багато книжок.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: