Немає часу на дитину, як забезпечити дозвілля і розвиток????
|
|
Дбайлива | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| На жаль, часу на дітей вистачає не завжди. Тому задумались з чоловіком як забезпечити малечі цікаве дозвілля. Телевізор і планшети зразу відкинули, бо всі ці нові ґаджети заважають, точніше не дають дитині думати самостійно, розвивати свою логіку, своє мислення. Моя сестра вже давно виписувала журнал «Пізнайко» для свого сина, порадила і мені, тип паче моя малеча вже готова для такої літератури. Для нас «Пізнайко» став знахідкою, ми тепер івдень, і вночі постійно з журналом. Малечі подобається. Я задоволена. Раджу і Вам))
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Ви вже в кожній гілці.
|
|
| |
Janna | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене в дитинстві була така газета)))) Прям не віриться, що досі живе)))) Якщо немає часу на дитину - то не треба було заводити, нехай грубо, але так і є... Я не вважаю, що спілкування з батьками може замінити журнал...
|
|
| |
Тимохіна | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Навпаки, жоден журнал не здатен замінити спілкування з батьками.
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Батьки. навіть і не думайте знаходити заняття дитині побільше без Вас. Краще шукайте час як свою роботу швидше зробити, ніж як зайняти дитину без Вас.
|
|
| |
Колін | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Згодна. На жаль, не завжди це виходить зробити. Наприклад, мені потрібно прибрати, приготувати обід і вечерю, зробити дрібні домашні справи. З дітьми я їх буду цілий день робити, а так ставлю їм на ноутбук мультики або навчальні ігри і кілька годин у мене є. Як правило, мені вистачає. А потім уже я готова розважати їх.
|
|
| |
Амірата | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Можна гру йому цікаву купити
|
|
| |
Анітта | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Або велосипед
|
|
| |
Соняша | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ми самокат дарували
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| шукайте час
|
|
| |
Лазерна | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Шукайте час - це найкраща порада. Я намагаюся виділяти мінімум дві години на день для спілкування з дітьми, ми збираємо пазли, читаємо книжки, малюємо або просто гуляємо. У мене є метод зайняти старшого сина на кілька годин, ми купили йому meizu m3 note 2/16gb, він за іграшками і добу просидіти може, тільки мені це не потрібно, я не дозволяю.
|
|
| |
sushko | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Ми з дітьми разом робимо текстильних ляльок. Купую матеріал для рукоділля і креативимо. Спочатку криво виходило, але тепер уже краще і красивіше виходить.
|
|
| |
julek89 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| не знаю. (проблема 21 століття
|
|
| |
Mellange | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| А батьків попросити, щоб іноді приходили допомогти в домашніх справах, щоб ви могли в цей час приділити час дитині? Як на мене, дуже навіть оптимальний варіант!
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 15 |
Підполковник
| Ви вже в кожній гілці.
|
|
| |