Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Варіанти подарунків діткам
sushko Повідомлення # 16
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Моя донька замовила собі на день народження подарунок - копію швейцарського годинника відомого бренду Ulysse Nardin - та в неї вже в такому віці проявляється жіноча натура і любов до стильних аксесуарів. Вибрала для неї білий годинник з камінням - адже це справжній маленький годинник для маленької леді. Я думаю, він їй підійде і вона буде задоволена подарунком.

Busia Повідомлення # 17
одеський форум
Рядовий
ми книжки даруємо і лего, які збирати.розвиває добре. і малий з татом разом збираючи так зближуються

Мінфін Повідомлення # 18
одеський форум
Рядовий
А я шукаю яку б модель смартфона мейзу купити для своєї дитини - саме такий подарунок він мені загадав на день народження.
Сподобався варіант із чорним корпусом на Розетці, і в бюджет потрапляє - до п'яти тисяч.

Ostina Повідомлення # 19
одеський форум
Рядовий
Синові вісім виповнилося нещодавно. Ми так свято організували. Зранку подарували йому планшет - він давно про нього мріяв, потім пішли з ним на дитячий квест в Одесі.  А надвечір у нас зібралися наші друзям із дітьми і ми відсвяткували вже його День народження.

Salamandra Повідомлення # 20
одеський форум
Рядовий
Цитата Ostina ()
Синові вісім виповнилося нещодавно. Ми так свято організували. Зранку подарували йому планшет - він давно про нього мріяв, потім пішли з ним на дитячий квест в Одесі.  А надвечір у нас зібралися наші друзям із дітьми і ми відсвяткували вже його День народження.
Квести зараз всюди входять у моду. Можна навіть поєднати квест для дітей з екскурсією. Програму тільки підібрати, щоб дітки не втомилися  
А так, по ходу, можна і в кафе зайти, і розважитися де-небудь

yelmat Повідомлення # 21
одеський форум
Підполковник
Купіть настільну гру і подаруйте дитині. Я своїм постійно тут замовляю настільні ігри. Це захоплююче, цікаво і розвиває дитину, вчить думати і взаємодіяти. Думаю, кращого подарунка і не придумати!

julek89 Повідомлення # 22
одеський форум
Сержант
іграшки

Лізочка90 Повідомлення # 23
одеський форум
Сержант