Нижня білизна
|
|
NataLLi | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дівчатка, як Ви обираєте собі спідню білизну. У сенсі, чим керуєтеся під час вибору спідньої білизни: практичністю, можливо, звертаєте увагу на бренд, а можливо, для Вас насамперед відіграє головну роль зовнішній вигляд? Загалом діліться
|
|
| |
TaHLomaka | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Для мене головну роль відіграє ця зручність і, звісно ж, білизна має бути з натуральних тканин. Подобається бавовняна
|
|
| |
Klopp | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Нижню білизну беру тільки перевірених брендів. Дуже подобається Rosme, Papillon, Lormar. Найчастіше замовлення оформляю через інтернет-магазин, бо за ціною виходить значно дешевше, ніж купувати в магазині. За формою віддаю перевагу невеликому push-up і трусикам з низькою посадкою. Але найголовніше - це натуральні тканини, тому що це запорука комфорту, та й здоров'я. Буквально вчора замовила ось такий комплект
дуже сподобався колір білизни, плюс до всього зараз йде за дуже хорошою знижкою.
|
|
| |
ГГГешечка | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Щоб було зручно і виглядало красиво)
|
|
| |
KKristinka | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Віддаю перевагу тільки фірмовій спідній білизні, оскільки зручність і якість для мене в пріоритеті. З останніх придбань ось такий чудовий купальникПриємний для тіла і не змінює свою форму після прання )) брала в інтернеті під замовлення на сайті victoria's secret
|
|
| |
Busia | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я вважаю за краще, щоб білизна була з натуральних тканин, приємна до тіла і якісно пошита. Тому завжди замовляю спідню білизну для всієї сім'ї в інтернет-магазині ewashop У них великий вибір якісної білизни, вся натуральна, не змінює ні колір, ні форму після прання. Нам дуже подобається. І ціна порівняно з іншими магазинами - набагато нижча.
|
|
| |
Xaiteeri | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| побажаннями коханого)
|
|
| |
julek89 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| люблю гарне мереживне
|
|
| |
Лізочка90 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| люблю мереживне)
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Для мене головну роль відіграє ця зручність і, звісно ж, білизна має бути з натуральних тканин. Подобається бавовняна
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Мені подобаються трусики-бразиліана вони дуже красиво сидять і в них реально зручно. Багато моделей з тонкого мережива не видніються з-під одягу. Навіть стринги не потрібні, які я терпіти не можу. Вони ж такі не зручні, і шкідливі. Класні бразиліани є тут.
|
|
| |
Ферона | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я керуюся якістю і ціною. Якщо мені дуже сподобається комплект, але він буде зроблений з поганого матеріалу - ніколи не візьму.
|
|
| |