Дівчата, а ви дозволяєте?...
|
|
Agnesha | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дівчата, а ви дозволяєте парити у квартирі чоловікові або гостям? Нещодавно була така ситуація - прийшли до нас гості і без дозволу почали парити. мені начебто не шкода, але запах не надто приємний, можна ж і на балкон вийти... Чи я чогось не розумію в сучасному етикеті?
|
|
| |
ірина1990 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Багато хто не переживає з цього приводу, бо диму як такого немає. Ось вони й дозволяють собі курити де хочуть. Хоча вийти на балкон не важко, нехай там краще курять
|
|
| |
Janna | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я думаю, що в будь-якому разі вони могли б запитати дозвіл. Диму немає, але запах однаково є і далеко не всі знаходять його приємним. У мене чоловік любитель попарити, але завжди виганяю його на балкон - тим паче там усе обладнано під цю справу - диванчик, гарний краєвид)))) У мого чоловіка такий вейп як на фото, туди можна заправляти рідини з різними смаками, але я поки що не знайшла приємний для себе запах)
|
|
| |
Re4ka4 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Ні... У мене діти, їм не навіщо за цим спостерігати...
|
|
| |
vladadi | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Якась неповага, курити на вулиці чи балконі
|
|
| |
Arimeena | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я намагаюся присікати таке і справді є балкон для цього!
|
|
| |
AfroditaS | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| ви самі встановлюєте правила у своїй квартирі
|
|
| |
Балада | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я вважаю, що це неповага з їхнього боку, а вам потрібно було проявити характер і попросити їх вийти на балкон. Я й сама курю електронну сигарету на балконі, тому що запах від неї в'їдається в текстиль, шпалери, одяг, меблі. У все. А якщо ви ще й не курите... Не бійтеся робити зауваження таким людям - адже вони не бояться зробити неприємно вам.
|
|
| |