Підкажіть де хороше срібло.
|
|
parascovia | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нещодавно ми хрестили донечку. Хрещена подарувала дуже гарний срібний хрестик нашому сонечку. Вирішили з чоловіком замовити якісний срібний ланцюжок під цей хрестик. Я срібних виробів не ношу... Підкажіть де продають гарне срібло. Сподіваюся на ваші поради.
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Знаю дуже надійний ювелірний інтернет-магазин xuz.com Тут просто шикарний вибір різних срібних прикрас, тож без жодних проблем підберете для своєї доньки красивий срібний ланцюжок. І ціни вас порадують, так що вдалої вам покупки.
|
|
| |
parascovia | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Спасибі вам величезне за посилання. Тут цікавий асортимент і хороші ціни. Зробили індивідуальне замовлення, яке з нетерпінням чекаємо.
|
|
| |
mokasa | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| для доньки купував срібний ланцюжок Нью-Делі на rozetka ціна всього 547 грн у них часто є знижки та акції на срібло ,тому купую у них часто
|
|
| |
Darinka2107 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| В магазине Срібній вік
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Спасибі вам величезне за посилання.
|
|
| |
Todema | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Ми доньці замовляли кулон до ланцюжка, який подарував хресний у магазині Казка, все в точно, та навпаки як у вас. Тільки дочка старша і прикрасу золоту шукали, в результаті купили дуже цікавий кулон.
|
|
| |
Burinaya | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Зараз де завгодно можуть кинути.
|
|
| |
Magic88888 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У банку купуєте монети з чистого срібла і робите те що хочете. якщо срібло чисте - воно не почорніє-ніколи!
|
|
| |
klepa | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| я дуже часто купую срібні прикраси на ювелірних виставках, які влаштовують у кожному місті, хороший вибір там та й ціни оптові
|
|
| |