Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Що таке кето дієта?
Twerty Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Мені потрібно скинути зайву вагу, ось почула про кету дієту, чи не підкажіть що це таке і чи можна дотримуючись цієї дієти скинути зайву вагу? Заздалегідь дякую)

ANON Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу висловити подяку розробникам сайту й окремо дякую всім дівчаткам, які відгукнулися на моє прохання підказати ясновидицю, дуже багато різних ворожок мені написали та своїх історій, але я обрала одну Аніку +380632370501 і, як ви всі говорили, ми спілкувалися онлайн через вотсап, і я дуже задоволена інформацією. Усе, що я хотіла дізнатися, я дізналася, Аніка, як потрібно мені по поличках, розклала всю ситуацію, дуже правильно підказала шляхи вирішення і які наслідки цих рішень на мене чекають. Як вона і говорила, перший етап почався вже сьогодні і все було точно так, як Аніка передбачила. Я ще замовила свічку від негативу в будинку, має приїхати з дня на день. Мені дуже сподобалося наше спілкування, навіть нехай по вотсапу, такій силі й умінню відстані не перешкода. Я тепер теж буду рекомендувати Аніку, а то я раніше не розуміла, чому так багато відгуків, а тому що магія працює вона існує. Ще хочу від себе додати до поради, якщо хочете гарний результат не займайтеся самолікуванням, як я, я в підсумку втратила більше, ніж здобула і в цьому моя вина.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: