Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Іграшки.
Nikoll Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу поговорити з вами на досить-таки делікатну тему. Не знаю, порушувалося це питання раніше чи ні. Ви використовуєте в інтимних стосунках усілякі секс-іграшки? А то я задумалася, може варто щось придбати. І де краще їх пошукати?

Barbara Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Багато хто і жінки, і чоловіки використовують усілякі секс-іграшки, просто не всі можуть у цьому зізнатися. Соромляться, напевно. Хоча купувати їх можуть і використовують теж із задоволенням. Якщо ви вже задумали їх купити, то краще обирати якісні фалоси, бо в інтернеті можна натрапити на китайську дешевизну, яка буде смердіти гумою і незрозуміло скільки зможе послужити.

Олівія Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Іграшки в наш час рятують багатьох від самотності. Тому що для всіх дуже важливе сексуальне здоров'я. А для нього потрібно систематично займатися сексом із партнером або задовольняти себе іграшками чи самій.

Lolipop Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Ми пробували використовувати іграшки, але нам не зайшли. Нам краще самим справлятися. Уже багато років одружені, знаємо кожну крапочку на тілі одне одного. Не знаю, чи будемо ми практикувати ще секс-іграшки чи ні, але поки що це не наше.

Mallinka Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Згодна, що для сексуального здоров'я жінки систематичне заняття сексом дуже важливе, тому нічого проти використання секс-іграшок не маю. Ними можна користуватися як за відсутності сексуального партнера, так і разом із ним для урізноманітнення в інтимному житті.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: