Іграшки.
|
|
Nikoll | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу поговорити з вами на досить-таки делікатну тему. Не знаю, порушувалося це питання раніше чи ні. Ви використовуєте в інтимних стосунках усілякі секс-іграшки? А то я задумалася, може варто щось придбати. І де краще їх пошукати?
|
|
| |
Barbara | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Багато хто і жінки, і чоловіки використовують усілякі секс-іграшки, просто не всі можуть у цьому зізнатися. Соромляться, напевно. Хоча купувати їх можуть і використовують теж із задоволенням. Якщо ви вже задумали їх купити, то краще обирати якісні фалоси, бо в інтернеті можна натрапити на китайську дешевизну, яка буде смердіти гумою і незрозуміло скільки зможе послужити.
|
|
| |
Олівія | Повідомлення # 3 |
Майор
| Іграшки в наш час рятують багатьох від самотності. Тому що для всіх дуже важливе сексуальне здоров'я. А для нього потрібно систематично займатися сексом із партнером або задовольняти себе іграшками чи самій.
|
|
| |
Lolipop | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Ми пробували використовувати іграшки, але нам не зайшли. Нам краще самим справлятися. Уже багато років одружені, знаємо кожну крапочку на тілі одне одного. Не знаю, чи будемо ми практикувати ще секс-іграшки чи ні, але поки що це не наше.
|
|
| |
Mallinka | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Згодна, що для сексуального здоров'я жінки систематичне заняття сексом дуже важливе, тому нічого проти використання секс-іграшок не маю. Ними можна користуватися як за відсутності сексуального партнера, так і разом із ним для урізноманітнення в інтимному житті.
|
|
| |