Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Телефон
Milaha Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго всім дня! Слухайте, така справа. Купила нарешті собі смартфончик новий, а тепер думаю - чохол би взяти, щоб не подряпати, але сумніви беруть... не дуже я їх люблю. Мені здається, що сам телефон має кращий вигляд. Що думаєте?

Solnechnaya Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Хех. Він, звісно, може має і кращий вигляд, тільки повірте моєму досвіду - дуже вже не довго. Річ у тім, що якщо носитимете його без чохла, то він у вас потьмяніє дуже швидко і весь вигляд втратить

Wetochka Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Так звісно! Я так самсунг взяла золотистий минулого року. І що б ви думали - буквально кілька місяців і все - блиск зник, весь у подряпинах. Ну вже ні! Тепер тільки в чохлі ношу телефон.

Alinia Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
А я люблю чохли. У мене їх кілька навіть - мене залежно від настрою й образу - що на мені вдягнуто і куди я пішла. Це ж прикольно! І по суті теж частина вашого образу виходить

Soniya Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
А який у вас телефон, якщо не секрет? Мені чоловік нещодавно подарував на день народження айфон 12 міні, я дуже його хотіла). Тепер ось хочу і чохол до нього купити, і зарядку бездротову. Мені порадили ось цей магазин з мобільними аксесуарами. Там вибір хороший, тож теж можете подивитися там все необхідне

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: