Тканинні маски для обличчя
|
|
karinadzn | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть адресу хорошого магазину з масками для обличчя корейського виробництва.
|
|
| |
ma2marina2na | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я не маю в пріоритеті якийсь магазин, просто через пошук набираю тканинна маска Корея і все, там уже вибираю, що мені сподобалося. Звісно, якщо є магазини з безкоштовними доставками, знижками, подаруночками тощо. - тоді, так, такий магазин буде в пріоритеті.
|
|
| |
marinalu | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я можу підказати магазин, де я беру. Абсолютно ним задоволена, і поки що на даному етапі не збираюся змінювати. Якраз за одне і напишу вам які я маски використовую. Тканинна маска для обличчя для пружності та сяйва шкіри Medi-Peel має масу переваг, тут беру. Поживна маска для обличчя з золотом і ікрою JMSOLUTION Active Golden Caviar-маска професійного рівня, на цьому ж сайті купую. І останній захід це Зволожувальна маска для обличчя з ластівчиним гніздом JMSOLUTION Active Bird's
|
|
| |
karinadzn | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дякую всім, хто відгукнувся, я обов'язково скористаюся вашими порадами, тим більше я помітила, що це корейські фірми. А вони зараз дуже користуються попитом на ринку косметики.
|
|
| |