Порадьте стоматологію в Києві
|
|
Allusik | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хто-небудь може порадити хорошу стоматологію в Києві? Чоловік поїхав у справах до столиці й у нього там сильно розболівся зуб. Він у нього і тут нив, але чоловіки ж як діти, його неможливо було змусити сходити до лікаря. Ось і дочекався
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| У Києві можу порадити одну стоматологію, у мене сестра там лікувала зуби взимку https://bit.ly/3oJQdDC Хороші лікарі, сучасне обладнання та ціни там нормальні. Я й собі взяла на замітку, бо треба поставити імплант. А тут самі розумієте, до першого ліпшого лікаря не підеш. Якраз наступного місяця планую їхати
|
|
| |
LulaMir | Повідомлення # 3 |
Сержант
| То, може, нехай ваш чоловік по швидкій звертається в найближчу районну поліклініку? Адже там має бути стоматолог. Що в нього, карієс?
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я сама так боюся стоматологів, якщо чесно. Тож розумію вашого чоловіка. На док юа нехай подивиться де поблизу в його районі є стоматології. Там же і рейтинг лікаря можна буде глянути, відгуки про нього, і ціни
|
|
| |
Elzza | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Твоя посмішка
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Набридло стояти на місці? ️♀️ Приєднуйся до нашого курсу фітнесу, де ти зможеш реалізувати свій спортивний потенціал та домогтися неймовірних результатів. Почни своє спортивне здоров'я та досягни форми мрії! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias для уточнення будь-яких запитань!
|
|
| |