Хто така Муза
|
|
Agafiya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Часто чую від знайомих жінок, що от не прийшла Муза, не надихнула Муза, Музи не було... і в мене виникло запитання: А хто взагалі така ця Муза? Може хтось просвітить?
|
|
| |
Andromeda | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я ніколи не чула про таке. Просто моє оточення каже, що немає бажання або немає натхнення. А про Муз я чула тільки для художників, у них найчастіше це жінка натхненниця.
|
|
| |
Патриція | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Муза це покровителька творчості і тому завжди згадують її, коли хочуть пояснити те, чому не зроблена якась робота. Якщо цікаво більш детально дізнатися що таке Муза, то я рекомендую зазирнути сюди. Там ви точно знайдете відповіді на свої запитання. А ще можете взяти літературу з давньогрецької міфології і там більш розширено дізнаєтеся все про цю богиню.
|
|
| |
Tojarn | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А я вважаю, що це все просто відмазки, щоб нічого не робити. У жінок таке часто буває і тому вони придумують собі різні виправдання.
|
|
| |
vladaффф | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Об'єднай спорт та стиль в одному курсі! Наш курс фітнесу допоможе тобі підтримувати форму, а курс накачування сідниць - розкрити твою природну привабливість. Відчуй гармонію у своєму житті! Звертайтесь в Telegram до нашого менеджера @Mila_mias (https://t.me/Mila_mias) для уточнення будь-яких запитань!
|
|
| |