Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » БАРАХОЛКА ОДЕСА » Нова техніка » Комплекси з переробки бітумних відходів (Комплекси з переробки бітумних відходів)
Комплекси з переробки бітумних відходів
kovalevs Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
У сучасному світі питання переробки відходів посідають не останнє місце. По-перше, відходи, як промислового, так і житлового будівництва, є такими, що сильно забруднюють і погіршують екологію. До того ж, вони важко утилізуються. Цунамі побутових відходів, породжених переходом на західні стандарти, а також бітумовмісні покрівельні матеріали, відпрацьовані оливи, колісна гума, синтетичне пакування, які вийшли з ужитку, нагромаджують сміттєзвалища. По-друге, знайдено прибуткове рішення, не тільки з погляду збереження екології, а й отримання на міні-заводі з відходів чистого бітуму або полімерного матеріалу на комплексі, який може працювати цілий рік. При цьому можливе отримання непоганих доходів.

За мінімальної комплектації продуктивність лінії, наприклад, може становити до двох тисяч рулонів на місяць. Собівартість одного рулону полімерного матеріалу перебуває в ціновому ряду від 130 до 170 рублів. Причому товщина матеріалу може регулюватися. Ринкова ціна в 2012 році становить від 850 рублів за рулон і вище.

На міні-заводі протягом одного місяця можна отримати, наприклад, понад сто тонн чистого бітуму. Собівартість тонни - від 950 до 1500 рублів. Ринкова ціна тонни цієї продукції коливається від 7000 до 12000 рублів.

У розвитку технології для забезпечення замкнутого повного циклу переробки відходів наявна розроблена технологія виробництва наплавлюваного бітумно-полімерного матеріалу. Він використовується для гідроізоляції, а також ремонту покрівель. У виробництві рулонних матеріалів застосовується до десяти видів матеріалів-відходів. Покрівельні відходи використовуються на 100%. Безумовно, з модернізацією технології розвивалося і поліпшувалося обладнання, необхідне для переробки цих матеріалів. Підвищувалася також його надійність. Як виявилося згодом, обладнання для переробки покрівельних відходів можна використовувати на міні-заводах, які можуть переробляти відходи пінополістиролу, отримуючи полістиролбетонні вироби. Вони можуть застосовуватися як покрівельний або фасадний утеплювач.
Це ж обладнання підходить для міні-заводів ПБМ для випуску гіпсокартонних виробів з бракованої гіпсоплити. Можна перерахувати приблизний асортимент продукції, яка виходить під час переробки відходів від м'яких покрівель. Це - бітумний порошок, що застосовується в будівництві доріг. Бітумні та бітумно-полімерні мастики, бітумно-мінеральна маса, броньований захисний рулонний рулонний наплавлюваний матеріал бітумно-полімерного ряду знаходять своє друге життя. Знаходять своє застосування і матеріали, отримані після переробки - підкладковий наплавлюваний рулонний бітумно-полімерний матеріал, який використовується для гідроізоляції, а також будівельний чистий бітум.

Основною сировиною для отримання подібних матеріалів є старий покрівельний бітумний килим. Використовуються відпрацьовані моторні та індустріальні масла на органічній основі, а також мазутні залишки. Таку вторинну сировину, як пакувальні та теплоізоляційні матеріали з поліетилену, пінополістиролу та поліпропілену, що відслужили свій термін, використовують також для отримання матеріалів як модифікатори. Цільовими споживачами рулонного матеріалу є компанії, які здійснюють ремонт м'яких покрівель, а також організації, що здійснюють торгівлю будматеріалів. Споживачами є будівельники нових споруд і будівель, як промислового, так і житлового призначення та структури ЖКГ. Основними споживачами бітум-порошку, мастик і бітуму є покрівельні та будівельні компанії. До їх числа відносяться також підприємства, які пов'язані з дорожнім господарством.

Детальна інформація за телефоном (4012) 775-157. Запити також можете надсилати на inekovir-2012@mail.ru
 
Одеський форум » БАРАХОЛКА ОДЕСА » Нова техніка » Комплекси з переробки бітумних відходів (Комплекси з переробки бітумних відходів)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: