Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
де купити хороший телефон
KopterTolya Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу замовити собі якийсь крутий номер мобільний. У мене просто він звичайнісінький, а зараз такий період, коли потрібно, щоб номер запам'ятовувався, бо відкрив свій бізнес, роблю більше продажів. Де взагалі змінюють номери, я просто вперше буду цим займатися, не знаю до кого звертатися. Підкажіть, будьте ласкаві.

kazak Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
можете вибрати з наявних

Трынделкин Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Хочу подарувати своїй мамі новий сучасний смартфон, тільки от ще не вирішив, який саме і де я його купуватиму. А то ходить досі зі старою розкладачкою. Якщо ви мені допоможете порадами, буду вам дуже вдячний.

Sifolin Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Обов'язково перед покупкою смартфона почитайте про модель телефону, який надумаєте купувати. Так ви зможете себе убезпечити, щоб не купити якусь не дуже якісну мобільну техніку.

Михайло74 Повідомлення # 5
одеський форум
Майор
Я дуже добре розбираюся в мобільній техніці і хочу вам порадити у вашому випадку. Як варіант ви можете подарувати одну з моделей Ксяомі, я читав багато хороших відгуків про ці смартфони, та й знайомі у яких вони вже є, не скаржаться.
Я купував своїй матері апарат Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB Moonlight White.
За такі гроші флагман просто супер! До цього був самсунд g5 16 року. Швидкість роботи не порівняти, звук, батарея добре тримає, вистачає на цілий день, мною перевірено! Музика в навушниках за 300 грн, просто божественна, я балдею. встановив навіть Google pay для прив'язки карти !

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: