Де купити мікрохвильову піч в Одесі?
|
|
Lorelai23 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ми переїхали з Харкова в нашу нову двокімнатну квартиру в Одесі і ще зовсім не знаємо міста. Хочемо купити купити для початку мікрохвильову піч, адже без неї як без рук. Підкажіть де можна придбати нормальної якості і за ціною не дуже дорогу нову піч? Буду дуже вдячна за ваші поради.
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Згодна з вами на всі 100%, що без мікрохвильовки як без рук. Ми настільки звикли до такої помічниці на кухні, що без неї тепер не можемо уявити нашу кухню. Щоправда, підказати, де можна купити її, я не можу, бо ми свою купували 5 років тому, а час то змінюється, і того магазину, на жаль, уже немає.
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Мікрохвильова піч стала необхідним атрибутом кожної кухні. І тепер, крім основних і, так скажемо, прямих своїх функцій, таких як швидке розігрівання, розморожування тощо, важливим стає і зовнішній вигляд пристрою. Мікрохвильовка повинна не тільки допомагати в готуванні, а й при цьому радувати око, вписуючись в сучасні інтер'єри. Такі мікрохвильові печі ви можете купити в Одесі в інтернет-магазині "Розетка", особливо мені сподобалася Midea MM720CY6-W вона дуже компактна, білого кольору. Вона гідна для своєї ціни. Дуже задоволений своєю новою помічницею. Відмінно працює, і цим радує всю нашу невелику, але дружну сім'ю))
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Чудовий варіант, я думаю, це те, що нам потрібно, в магазині непоганий вибір мікрохвильових. Ми навіть уже пригледіли собі одну модель, вона і за розмірами невелика, і зручна, завтра купуватимемо, сподіваюся, вона довго і добре нам прослужить.
|
|
| |