Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Книги жахи
Tojarn Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Я дуже люблю читати. Але був період, коли на це просто не було часу. Тепер усе повертається на круги свої і я знову хочу читати. Порадьте щось із жахів.

Andromeda Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Ніколи в житті не сприймала книжки. У школі читала тільки з примусу. І зараз не стала б читати. Особливо, якщо йдеться про фільми жахів.

Даніслав Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Читаю рідко, але якщо щось зацікавить, то відкладаю всі справи. Якщо говорити про купівлю книжок, то в сучасному світі це вже нікому не потрібно, бо можна просто завантажити будь-яку книжку безкоштовно. До речі, там же є чимало книжок жахів. Подивіться самі. Може щось і підберете.

Іраклій Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Я читаю мало, але вже давно користуюся тільки електронними варіантами. Адже це зручніше, ніж тягати за собою книжки. Але для багатьох читання полягає саме в тому, щоб тримати в руках типографічний твір.

Ostira Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Ви знаєте, сама захоплююся читанням книжок. Раніше купувала книжки в магазинах, потім уже почала читати онлайн. Скачаєш книжку, і читай собі на здоров'я.  Але, на жаль, не завжди знаходиш час, щоб почитати, тому перейшла на аудіо книжки. Між іншим, дуже зручно, можна займатися якоюсь справою, і при цьому слухати цікаву книжку.

borisman Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
А яку можете порадити почитати?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: