Книги жахи
|
|
Tojarn | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я дуже люблю читати. Але був період, коли на це просто не було часу. Тепер усе повертається на круги свої і я знову хочу читати. Порадьте щось із жахів.
|
|
| |
Andromeda | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ніколи в житті не сприймала книжки. У школі читала тільки з примусу. І зараз не стала б читати. Особливо, якщо йдеться про фільми жахів.
|
|
| |
Даніслав | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Читаю рідко, але якщо щось зацікавить, то відкладаю всі справи. Якщо говорити про купівлю книжок, то в сучасному світі це вже нікому не потрібно, бо можна просто завантажити будь-яку книжку безкоштовно. До речі, там же є чимало книжок жахів. Подивіться самі. Може щось і підберете.
|
|
| |
Іраклій | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я читаю мало, але вже давно користуюся тільки електронними варіантами. Адже це зручніше, ніж тягати за собою книжки. Але для багатьох читання полягає саме в тому, щоб тримати в руках типографічний твір.
|
|
| |
Ostira | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Ви знаєте, сама захоплююся читанням книжок. Раніше купувала книжки в магазинах, потім уже почала читати онлайн. Скачаєш книжку, і читай собі на здоров'я. Але, на жаль, не завжди знаходиш час, щоб почитати, тому перейшла на аудіо книжки. Між іншим, дуже зручно, можна займатися якоюсь справою, і при цьому слухати цікаву книжку.
|
|
| |
borisman | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А яку можете порадити почитати?
|
|
| |