Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Співоче серце - подарунок на 8 Березня
drink777 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Подарунок на 8 березня - серце, що співає про кохання.
Ручна робота, коли беремо в руки - починається світіння і відтворення мелодій. Окремо запалюється троянда. Всі мелодії записані на карті пам'яті, їх можна змінювати. Ви можете записати своє зізнання в коханні та подарувати серце коханій. Чудовий, ексклюзивний подарунок до свята! Кількість обмежена. Відео, подробиці та замовлення тут
pribambas
Передсвяткова акція - 250 грн

Metr Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Щось ваше посилання не працює, а дуже хотілося глянути - свята наближаються.

Ksenya Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Колір би інший вашому серцю, а то якось воно має дешевий вигляд.

Senesy Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Мені здається, цей подарунок якось більше для молоді. Зрілим партнерам таке не підійде.

drink777 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Посилання робоче 100% . Із зовнішнім виглядом згоден, трохи не комільфо - потрібно було для зовнішнього оформлення підключати жіночі руки.  Але наживо воно приємніше ніж на фото, матеріал біфлекс - м'яке, приємне в руках... Колір - довго шукав саме такий, зелений-блакитний, жовтий тощо. - якось не асоціюються у мене з серцем. Головна фішка - це незвично, дуже ефектно, з якісним звуком - адже це не для повсякденного користування, а для створення кількох миттєвостей свята. Переробляти не буду і нових більше не буду робити (більше мороки), їх залишилося кілька шт., тому й ціна "іграшкова".

Тимохіна Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Класна ідея, я б мамі таку купила, тільки по-моєму такий подарунок більше орієнтований на романтику. Тож я думаю, таке серце особливо до душі припаде парам, які зараз якраз переживають букетно-цукерковий період. Ну, а одруженим потрібно щось практичніше, мені, наприклад, чоловік минулого року подарував лампу-торшер. Вгодив повністю. Цього року не знаю, що придумає, але він у мене, зазвичай, обирає дрібнички, які потім можна використовувати в побуті. І якщо чесно, мене це влаштовує.)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: