Loveisdarknesss | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт усім початківцям і тим, хто сумнівається! Обережність і сумніви це добре, але досить сподіватися на щастя з неба, пора тверезо дивитися на життя і пробувати щось нове. Саме так подумала я коли побачила оголошення про роботу в Ескорті. Після розлучення з чоловіком я залишилася з маленькою дитиною на руках, у самому світанку сил. Турботи про дитину не давали можливості знайти повноцінну високооплачувану роботу, грошей з підробітку не вистачало на життя. В Ескорті найбільше мене підкупив гнучкий графік і, звісно, зарплата, робота виявилася зовсім іншою, як я її собі уявляла, більше схоже на звичайні побачення з чоловіками, але тобі за це ще й платять, дарують подарунки, чоловіки дуже ввічливі, чарівні. Наразі я працюю в агентстві aemal понад 5 років, змогла влаштувати майбутнє для себе і своєї дитини, завела кількох щедрих клієнтів, у вільний час допомагаю іншим дівчаткам порадами. Якщо вам цікавий Ескорт як робота або у вас є питання, які викликають у вас сумніви, буду рада поспілкуватися, пишіть мені у вайбер 0945608778
|
|
| |