Кухонний набір посуду Maibach. Новий!
|
|
kupidon28 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Контактний телефон: 067-485-36-38 Віктор. Додано (18.04.2013, 12:16) --------------------------------------------- Ціна Кухонного набору посуду - 1000 грн - 6л каструля для приготування борщу; - сковорідка на 2.5 л; - 3 каструльки по 1.25л; - друшляг; - 2 підставки під посуд. На всьому посуді є Температурні датчики (зверху на кришці)
Посуд може використовуватися на всіх всіх видах плит: газовій, електричній. Але пряме його призначення - для індукційних плит. Тут на форумі я продаю... для цього посуду Індукційну плиту на 2 конфорки. Явні переваги приготування на індукційній плиті над газовою та електричною там чітко прописано. Головний її достаток - це швидке приготування їжі, в 2 рази швидше, ніж на газовій та електричній плиті, і економія електроенергії.
Додано (03.05.2013, 21:13) --------------------------------------------- Ціна кухонного набору посуду Maibach - 700 грн. Нова!
Додано (03.06.2013, 16:35) --------------------------------------------- Ціна кухонного набору посуду Maibach - 600 грн. Нова! Остання ціна.
|
|
| |
Nanek | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ви точно залишитеся задоволені від того, що і вам запропонують ось на цьому сайті, тож якщо потрібен якісний посуд, не зволікайте з цією справою і сміливо звертайтеся до них. До речі і ціни тут хороші, що не менш важливо.
|
|
| |
mambo | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| мені подобається
|
|
| |
ruslan_kluev | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Посуд як посуд, непогано в принципі. Але я таке купую, тільки вживу.
|
|
| |