Англійська школяреві, коли починати вивчати?
|
|
АдаЗубцова | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Шкільної програми недостатньо і зрозуміло, щоб були хороші знання в англійській, слід найняти репетитора. З якого віку вже варто займатися?
|
|
| |
Martinna | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ми ще в садочку почали вчити англійську, але сказати, що б сильно допомогло, ні. Швидше вже в усвідомленому віці.
|
|
| |
Vannessa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Усе суто індивідуально, потрібно дивитися за розвитком дитини, її зацікавленістю. Ми в шість років почали проходити курси англійської мови для дітей на онлайн платформі Антишкола. Моїй доньці сподобалася викладач, вона цікаво подає інформацію, викликає прихильність до себе, тому для нас це як хобі, тільки з результатом.
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Ада, ви маєте на увазі - коли починати додатково займатися? Я б сказала, чим раніше, тим краще. У школі точно не зможуть дати всіх необхідних навичок і знань для вільного спілкування англійською
|
|
| |
Лікаста | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Так, але година занять із хорошим репетитором коштує дуже дорого. Я розумію, що просто не потягну зараз це. Плюс нам ще потрібно підтягувати математику, це дуже накладно. Я думаю вже зараз що восени робити будемо. Мені порадили онлайн-платформу На Урок, може чули про неї. Так от там можна записатися на онлайн-уроки англійської і мені сподобалося те, що ціна уроку там цілком доступна, від 50 грн, і можна почати з будь-якого рівня знань. Ось хочемо там спробувати займатися
|
|
| |