Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Меблі від виробника
АдаЗубцова Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Знайома каже, що якщо меблі замовляти напряму, від виробника, виходить дешевше. Чи так це? Які компанії надають подібного роду послуги?

Martinna Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Я меблі замовляю в одного майстра не перший рік. Бачу, що ціни ні трохи не дешевші десь у магазині.

Vannessa Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Загалом так, тому що вони працюють без посередників, однак не забувайте про фактори, які впливають на ціну. Якщо використовуються дорогі матеріали, то нижче покладеної ціна не буде. Я собі купувала комп'ютерний стіл без різних закорочек, так він мені обійшовся максимум до двох тисяч. Хороший асортимент меблів від розробника і виробника Барські. Тут реально доступні ціни і якість відмінна!

Soniya Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Я якраз у вітальню шукаю меблі. А де можна подивитися красиві стінки? Чи вже такі не модно ставити?

Allusik Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Та чому ж не модно? Ось подивіться тут модульні меблі, наприклад mebel-24. Як бачите, є багато красивих сучасних стінок для вітальні, під будь-який дизайн і бюджет можна щось підібрати. Там зібрані меблі різних виробників, як українських, так і зарубіжних фабрик. Ми там і у вітальню меблі підібрали, і в спальню

Elena19 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Я меблі замовляла на сайті alteshaus усе дуже швидко та якісно і ціни доступні

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: