Меблі від виробника
|
|
АдаЗубцова | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Знайома каже, що якщо меблі замовляти напряму, від виробника, виходить дешевше. Чи так це? Які компанії надають подібного роду послуги?
|
|
| |
Martinna | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я меблі замовляю в одного майстра не перший рік. Бачу, що ціни ні трохи не дешевші десь у магазині.
|
|
| |
Vannessa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Загалом так, тому що вони працюють без посередників, однак не забувайте про фактори, які впливають на ціну. Якщо використовуються дорогі матеріали, то нижче покладеної ціна не буде. Я собі купувала комп'ютерний стіл без різних закорочек, так він мені обійшовся максимум до двох тисяч. Хороший асортимент меблів від розробника і виробника Барські. Тут реально доступні ціни і якість відмінна!
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я якраз у вітальню шукаю меблі. А де можна подивитися красиві стінки? Чи вже такі не модно ставити?
|
|
| |
Allusik | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Та чому ж не модно? Ось подивіться тут модульні меблі, наприклад mebel-24. Як бачите, є багато красивих сучасних стінок для вітальні, під будь-який дизайн і бюджет можна щось підібрати. Там зібрані меблі різних виробників, як українських, так і зарубіжних фабрик. Ми там і у вітальню меблі підібрали, і в спальню
|
|
| |
Elena19 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я меблі замовляла на сайті alteshaus усе дуже швидко та якісно і ціни доступні
|
|
| |