Робот Пилосос!
|
|
Jann | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як вибрати робота пилососа по інтернету? Вирішив купити собі деяку побутову техніку додому, не знаю, в якому магазині найкраще всього купувати. Також хочу купити мікрохвильовку та холодильник.
|
|
| |
Viktorr | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Це тільки у відомих магазинах побутової техніки треба шукати, якщо пощастить потрапите на чесну знижку, якщо ні, то купите за звичайною ціною. Я такі товари беру в місцевому магазині.
|
|
| |
Jann | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Раджу вам піти в місцевий магазин побутової техніки і вибрати якісну техніку, самостійно оглянувши її, помацати, порівняти з іншими. іншими. Я завжди покупки здійснюю офлайн, так зручніше.
|
|
| |
Viktorr | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Доброго дня. Я люблю якісні речі купувати, тоді вони служать довго і без поломок. Тому побутову техніку для дому вибираю надійну. Планую купити новий пилосос, в інтернет-магазині Фокстрот, там діють знижки на деякі моделі роботів пилососів. Я там постійний покупець, мені сподобалося відразу кілька моделей, поки складно визначитися. Буду читати відгуки, хочу вибрати крутий, зовні, що за функціональністю. Сподіваюся у мене вийде.
|
|
| |