laptevmiha | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім привіт! Натрапив тут на одну дуже цікаву особистість. Цю особистість звуть Кондус Володимир, як вдалося з'ясувати згодом, проживає він у м. Одеса за адресою пр. Добровольського 118 кв. 50, є його номер телефону 0968195712. Що в ньому такого цікавого? А те що він створив фейкову групу в контакті, і видає себе за організатора ЛГБТ-маршу і гея, яким не є, створює провокації! До мене в руки потрапило дуже гарне листування, в якому йдеться про те, що Кондус Володимир гей і хоче зробити свою організацію. Що б скласти конкуренцію "Гей-Альянс Україна". Але є й інше листування Кондуса Володимира з одним із представників "Гей-Альянс Україна", в якій вони офіційно заявили, що Кондус Володимир, шахрай і провокатор, хоче вивести людей на марш і піддати їх насильству, ніхто не знає його справжніх намірів! На цьому ще не все, Кондус Володимир зареєструвався на гей форумі, спілкується там з людьми, входить в їхню довіру, запрошуючи до себе, додому на "чай", а коли ти до нього приїжджаєш він робить дивовижний вигляд, кажучи, що це не я, ви помилилися, тим самим обманюючи людей і знущаючись над ними морально! Хочу поставити вас усіх до відома, ця людина може бути небезпечною!!!
|
|
| |