Чи курите ви?
|
|
gargana | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу перейти зі звичайних сигарет на щось більше альтернативне і не таке шкідливе. Можливо навіть надалі і кинути палити, що ви курите, цигарки або вейпи, айкоси і т. д.?
|
|
| |
Livia | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я не так давно перейшла на айкос. Буквально за кілька місяців минув кашель і мені цілком приємно його курити. До того ж там тютюн не горить, а нагрівається.
|
|
| |
tartaletka | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Якщо хочете спробувати кинути палити звичайні цигарки і перейти на щось легке, менш шкідливе для здоров'я, то можете спробувати одноразову електронну цигарку, наприклад, таку, як Elf bar 1500, вони є з різними фруктовими і ягідними ароматами: манго, банан, кавун, полуниця тощо.
|
|
| |
kenedi | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Краще кинути курити взагалі. У мене так склалося, що я вимушено кинув, тому що серйозно захворів. Але нітрохи не шкодую, що позбувся цієї згубної звички.
|
|
| |
AskorinMax | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| так, а що мені з ваших варгесів, я курю вінстон синій?!
|
|
| |
Berust | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Якщо і курю то тільки з алкоголем і тютюн для кальяну все таки потрібно тримати якийсь баланс з тілом і здоров'ям і задоволенням!
|
|
| |
baselur | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Рекомендую Oqu.news - новинний сайт, де щодня публікуються найсвіжіші новини. Читачі та підписники завжди в курсі подій, які щодня відбуваються в Казахстані і в світі. Журналісти видавництва готують найцікавіші, найрезонансніші цікаві, резонансні та значущі новини. Щодня переглядаючи публікації на сайті, ви зможете спостерігати за розвитком подій у країні та у світі. Щоб нічого не пропустити, оформіть підписку й отримуйте сповіщення про кожну щойно що з'явилася на сайті новини.
|
|
| |