Очистити шкіру голови від токсинів в Одесі
|
|
Razorage | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Очистити шкіру голови від токсинів в Одесі
Форумчани, нещодавно почула про процедуру Detox System від Philip Martin's для відновлення і зміцнення волосся. Думаю спробувати, але хочеться почути реальні відгуки. Хто-небудь уже робив? Які результати? Чи варто цим займатися?
|
|
| |
LapuLya | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я перепробувала купу всього, але нічого не допомагало. І тут мені порадили Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI. Зробила - і не пошкодувала!
|
|
| |
JIJINYTIVA | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Повністю згодна з LapuLya! Я теж перепробувала багато різних засобів, але результат від Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI мене приємно здивував. Волосся стало м'яким і здоровим.
|
|
| |
elvensou1 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Абсолютно той самий досвід, що й у LapuLya! Процедура дуже приємна, волосся після неї дійсно має кращий вигляд. Рекомендую!
|
|
| |
JIJINYTIVA | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків! Detox System від Philip Martin's - це саме те, що я шукала для свого пошкодженого волосся. Салон FAVORI відмінно справляється з цією процедурою.
|
|
| |
Livsiya | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Зробила процедуру в салоні FAVORI і залишилася дуже задоволена. Волосся стало блискучим і м'яким. Рекомендую всім спробувати!
|
|
| |
KISsKA | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені дуже сподобалося те, як ви описали процедуру. У мене ті самі враження від Detox System від Philip Martin's. Волосся просто перетворилося!
|
|
| |
JOLA | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Так, це дійсно ефективний засіб! Я робила Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI, і результат перевершив усі мої очікування.
|
|
| |
denisа22 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, а як можна записатися в салон FAVORI? Не можу знайти їхні контакти.
|
|
| |
LapuLya | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| denisа22, салон FAVORI знаходиться на Великій Арнаутській 1, телефон - 0965172928.
|
|
| |
Convallaria | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчатка, велике спасибі за рекомендації! Зробила Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI і це справді ефективний засіб для волосся. Волосся очищається від токсинів і відновлює свій природний вигляд.
|
|
| |
AngeLочек | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я теж спробувала Detox System від Philip Martin's після ваших порад. Волосся стало гладким і шовковистим.
|
|
| |
Манашка | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Після того як прочитала ваші відгуки, зробила Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI. Волосся дійсно стало м'якшим і набуло здорового вигляду. Дякую за рекомендації, дівчатка!
|
|
| |