Зробити детокс для шкіри голови Одеса
|
|
настеночка | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Зробити детокс для шкіри голови Одеса
Здраствуйте! Вирішила створити цю тему, щоб дізнатися вашу думку про Detox System від Philip Martin's. Чи варто цією системою користуватися і які відгуки можете залишити? Які результати ви отримали?
|
|
| |
UlasKa | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Завжди хочеться мати гарне, блискуче і по максимуму об'ємне волосся. Я перепробувала різні маски, втирання і багато іншого, але результату не помітила. І ось, будучи в черговому пошуку засобів детоксикації волосся, натрапила на процедуру Detox System від Philip Martin's, яку робила в салоні FAVORI.
|
|
| |
Tanya | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| UlasKa, у мене схожа історія! На сухе волосся наносять протеїнову олію, її втирають особливо добре в кінчики, для найкращого зволоження. Відчуття дуже приємні, ніби наносиш гель для волосся, і відчувається холодок.
|
|
| |
Pretty | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Наступний етап - нанесення рослинного коктейлю на корені волосся. Це допомагає очистити шкіру голови від жиру та інших забруднень. Я користуюся гелями і лаками для волосся, тому для мене це було особливо актуально.
|
|
| |
maksа108 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А ось для мене найприємніше - третій етап, масаж голови. Роблять його 10 хвилин, щоб добре втерти склад у волосся. Шкіра голови після цього справді починає "дихати".
|
|
| |
Ірина_Л | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Після масажу голову обертають плівкою і надягають теплу шапку. Через 20 хвилин зняли шапочку і помили голову двічі очищувальним шампунем із серії Detox. Дуже сподобався цей етап, оскільки відчувається повне очищення.
|
|
| |
Анна_З | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ірина_Л, повністю згодна! Потім нанесли кондиціонер, масажували волосся і зробили укладку. Волосся стало набагато м'якшим і набуло природного вигляду.
|
|
| |
Наталя_22 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я теж пробувала Detox System від Philip Martin's. Ефект просто шикарний! Волосся очищається від усіх накопичених токсинів і стає більш живим.
|
|
| |
Катерина_77 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підтверджую все вищеописане! Робила в салоні FAVORI і залишилася дуже задоволена. Приємні відчуття і помітний результат.
|
|
| |
Ірина_1985 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися в салон FAVORI?
|
|
| |
Ірина_Л | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Салон FAVORI знаходиться на Великій Арнаутській 1. Контактний телефон салону - 0965172928.
|
|
| |
ivanа290895 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я теж робила Detox System від Philip Martin's у салоні FAVORI. Можу сказати, що це справді ефективний засіб для волосся. Волосся стає чистішим і більш здоровим.
|
|
| |
Brightonа | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Приєднуюся до позитивних відгуків. Після процедури волосся відновлює свій природний вигляд і стає більш слухняним.
|
|
| |