Яка найпопулярніша інтернет-гра?!
|
|
КаринаКолесник | Повідомлення # 16 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Цитата Zak1ez0F ( ) Твої знайомі мають рацію - це Lineage 2, так само world of warcraft, world of tanks раніше було більше... щас уже забулося хіба забулося?
|
|
| |
Komrad | Повідомлення # 17 |
Сержант
| Тиждень не можу вийти з ТОТ, затягує зараза!
|
|
| |
Наймиліша | Повідомлення # 18 |
Сержант
| Мені більше подобаються логічні ігри типу пасьянс, косинка, 3д тетріс. Іноді люблю пограти в стрілялки, наприклад Сталкер. Але найбільше часу проводжу за планшетом, на якому граємо разом із дітьми. Качаємо ігри під андроїд із цього онлайн-каталогу - http://captain-droid.com/tag/razvivayushhie/, який регулярно оновлюється.
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
| Дота звичайно
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 20 |
Майор
| ДОТА рулить.
|
|
| |
alexandro | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Давно не стежу за іграми, але по телевізору постійно крутять World of Tanks
|
|
| |
Villiset | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Особисто мені найбільше сподобалася "Dragon Knight", принаймні поки що нічого кращого на просторах інету не зустрічалося. Гра з красивим і якісним оформленням, сюжет добре продуманий, присутній великий вибір квестів, а також хороша різноманітність персонажів. Я в захваті чого і Вам раджу.
|
|
| |
Oksana22 | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| CS GO теж дуже популярна
|
|
| |
Алісія | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Уже давно в мережах розкручена онлайн гра LoveCity 3D. Мені особисто подобається. Пробувала багато подібних ігор. але ось вона зачепила мене найбільше.
|
|
| |
Toliatti | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Я останнім часом із другом граю у чудові онлайн ігри броділкі http://games-all.net/online-games/igry-brodilki/ Ось тут є маса прикольних іграшок і що найголовніше - одне задоволення, можна в них грати, добре, що ця вся справа до того ж ще й абсолютно безкоштовна, але дивіться самі, звісно)
|
|
| |
Pirates | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| я взагалі люблю експериментувати. люблю пробувати щось нове. скільки ігор перепробував, усе й не згадаєш. грався в сталкера, щойно він вийшов, досі згадую цей час. Doom теж стрілялки непогані. ага і в LoveCity3D грати почав торік. звісно, це далеко не стрілялки, але й там, якщо дуже хочеться, і постріляти можна. ось у крамниці останнім часом і зависаю. і набігами в однокласниках збираю в солодкому житті карамельки за кольорами. заспокоює. це коли мозок думати відмовляється, я граю.
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 27 |
Підполковник
| Танки теж популярна
|
|
| |
LollySun | Повідомлення # 28 |
Майор
| Я з дитинства люблю грати в карти. Зараз в інтернеті багато різних сервісів для онлайн ігор. Ось це мій улюблений https://valid.shop/users....2M0Y3Q1 Часто після роботи граю тут у карти
|
|
| |
Іванов_ | Повідомлення # 29 |
Лейтенант
| Дота, ЮФС.ФІФА
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 30 |
Лейтенант
| Популярністю користуються карткові ігри, на кшталт онлайн покеру, преферансу або кінгу.
|
|
| |