Смішні смс чоловікові у віршах
|
|
Булат | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ходжу я за тобою, наче хвостик, Щоб запросити сьогодні в гості! Я смачну вечерю приготую І зустріну, як завжди, з любов'ю! Ти тільки з теми різко не з'їжджай, А краще в гості швидко приїжджай! Додано (24.09.2015, 11:56) --------------------------------------------- Побачила зранку тебе сьогодні, - Ти алеєю з кимось ішов під ручку... Тепер мені немає весь день уже спокою! - Хочу тобі влаштувати терміново прочухана! Хоча... Мені може це здалося?.. Але на тебе я злою знову залишилася!
|
|
| |
Teselis | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Побачила зранку тебе сьогодні, - Ти алеєю з кимось ішов під ручку... Тепер мені немає весь день уже спокою! - Хочу тобі влаштувати терміново прочухана! Хоча... Мені може це здалося?.. Але на тебе я злою знову залишилася!
|
|
| |
Zerg | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| ахаха
|
|
| |
Tarakan | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| На дні народження, десь в Одесі: - І шо тобі, Єсік, такого побажати, щоб потім не сильно заздрити?
|
|
| |
Nikol | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Одна білка випадково спробувала пиво і зрозуміла, навіщо вона все життя збирала горішки.
|
|
| |
Pavlo | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Лікар запитує пенсіонера: - Як часто ви ходите в туалет по-великому? Ну, десь раз на два тижні. - А чому так рідко? Та з моєю пенсією частіше не виходить.
|
|
| |
Iamorial33 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Шановна адміністрація форуму, цікаво, чи будуть ще проводитися конкурси і коли?
|
|
| |