Даша | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| >> Хто ви маг і шаман, Нійоле О , під ім'ям Олени Сибірякової? Псевдонім Сибірякова звучить заманливо, і тому вигідно ховати свої справи і темні справи під звучним і старовинним прізвищем - псевдонімом Сибірякова >> Звісно дамі, яка оголосила себе спадковою шаманкою, Нійоле О, яка проводить прийоми в Москві і в Києві, і яка укупі з таким же шаманом charodiy з мандатом адвоката південної області (Україна) створили міцний тендем з облапошування довірливих клієнтів. >> Магічна сила, помножена на життєву спритність, відвертий обман і хамство має прикриття в правовому полі. Як ніяк партнером по темному бізнесу Нійоле О ( з російського Новокузнецька) є юрист і адвокат маг charodiy, який помишляє у сфері магії і одночасно, зазиває клієнтів з магічного промислу до Криму, обіцянками супроводу угод з нерухомістю. >> Цей тендем поставив на потік залякування клієнтів, які мають сміливість запросити назад свої гроші від шаманів-юристів за не надані дороговартісні послуги. >> Але якщо клієнт зрозумів, що плакали його грошики, що він не отримає допомоги ні від чорних, ні від білих сил, і почне боротьбу за їхнє повернення, то його дані тут же з'являються у відкритому доступі, де вказують не не тільки місце проживання, місто, вулицю і квартиру, а й паспортні дані. При при цьому клієнту дають таку характеристику, що необізнана людина подумає "про тебе в'язниця плаче". Тому що в соцмережах та інших ресурсах "нахабних" клієнтів представляють закінченими негідниками і шахраями. >> Відбояривши одних, "солодка парочка" починає полювання на інших клієнтів, щоб грошовий потік у магів не вичерпався. >> Управи на цих громадян двох держав немає. Вони прикрилися потрібними папірцями. Та й знання юриста допомагають робити вигляд, що бізнес прозорий і легальний. >> Якби було так, не було б по всіх країнах СНД і в Росії такої маси скривджених і пограбованих людей Нійоле О і магом charodiy. >> Тому я звертаюся до всіх - остерігайтеся цих шахраїв! Вони націлені на викачування грошей з кишень клієнтів, і роблять це за допомогою погроз покарання клієнтів за допомогою магії. Але зараз не той час, щоб чорні маги вели війну з усім світом. Ми свідки того, як після їхніх тренінгів люди потрапляють до психлікарні, або ж віддають усе нажите цій секті. Тож не варто боятися їхніх грізних погроз і прокльонів, які порожні, якби вони мали ту магічну силу, то не було б потоку невдоволених. Потрібно захистити тих, кому вже поставлено клеймо шахрая в інтернеті (а по іншому вони не вміють) і довести через систему правоохоронних або судових органів їхній злий умисел. Хто постраждав від цих брудних людців - пишіть на форумі https://antitm.info/topic1740.html >> Правда за нами!
|
|
| |
Tytyndra | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| І це ви таки називаєте магічним викачуванням грошей? Я вас благаю. Ось банк Леоніда Климова - ось де було магічне викачування грошей!
|
|
| |
АлінаМар | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Чому б і не звернутися до ворожки, якщо важкий період у житті. Як на мене, психотерапевти надувають значно частіше і значно масштабніше, ніж ворожки. Та й ворожка може одразу зрозуміти суть проблеми і не доведеться формулювати і розповідати все. Я була в Анжеліки і вона дуже точно описала мою проблему і дала всі необхідні відповіді. +380975800235
|
|
| |
umagiya | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Зняття Дитячого переляку, страху, фобій, панічних атак, псування і пристріту, Я допоможу кожному, хто бажає собі і своїм близьким кращого! КОНСУЛЬТАЦІЯ БЕЗКОШТОВНО! +79788535646, +380684163939 Viber, WhatsApp, Telegram
|
|
| |