Як моряки ставляться до Містики?
|
|
ники195 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Чи вірять моряки в інший світ???
Я от багато чула про Марію - сильну ворожку. Навіть номер дістала. Хочу ще дізнатися хто що чув? Скільки бере? Як лікує? Що бачить? Поділіться плиз!!!! контакти її 0508550990
Чи були наші моряки в неї?
|
|
| |
sanya-sanya | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| я особливо не вірив, але з моїм товаришем історія дивна трапилася ... перед останнім рейсом його дружина поганий сон побачила і дуже сильно просила його не йти в море. потім він якраз на тому судні BBC CITRINE отримав дуже важку травму ... та таку що працювати не може. щас сидить на березі судиться з судновласником, який його кинув і нічого не виплатив. добре що знайшов придатного морського юриста з Одеси Гольбіна, який навіть то судно нещасливе заарештував, тож він, можливо, щось отримає, але, тим не менш, людина на все життя інвалід, хоча дружина попереджала... хочете вірте, хочете ні.
|
|
| |
winter32 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене були нічні кошмари, які кілька місяців мене мучили. Я не знала чому. Мені подруга порадила звернутися до ворожки, вона і дала номер ворожки Марії. Вона змогла взнати проблему, і вирішити її. Після сеансу, я того ж дня спала як немовля. Рекомендую всім ворожка Марію +380974006735
|
|
| |
allyally | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Зверталася по допомогу до Анжеліки, коли були труднощі. Вона мені дуже допомогла саме точністю і правдою. Був один конфлікт і мені потрібно було знайти винного. Завдяки Анжеліці, у мене налагодилося життя і я не боюся, що одного разу вилечу з роботи не за свій прокол. Звертайтеся до неї за цим номером +3 80975800235 (Вайбер) Вона вам допоможе!
|
|
| |
Roccccky | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Була і я у ворожки, мушу визнати це те ще враження. Пощастило що попалася досвідчена ворожка, яка добре ворожить на таро. Я дуже хотіла, щоб ворожка мені поворожила. Ніяких особливо проблем у мене не було, просто було кілька запитань, що хотілося б поставити досвідченому магу. Набрала номер Анжеліки і консультувалася з нею телефоном, вона мені все точно сказала і мені все сподобалося.
|
|
| |