Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чудодійний засіб для заробітку на АВТОПІЛОТІ !!!
bulalex Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Dogecoin (doge) майнінг стає привабливішим і вигіднішим. У зв'язку з тим, що в даний час Bitcoin почав втрачати свою вартість, видобуток Doge став набагато рентабельнішим. Ця валюта вже стала відомою і конвертованою в усьому світі.
Я знайшов для себе майнер, який для видобутку Doge використовує потужності не тільки відеокарти, а й процесора вашого комп'ютера (у поєднанні).
Перевагами майнера є:- він не потребує особливих навичок у встановленні та налаштуванні - його легко може встановити навіть школяр
(як і звичайну легеньку програму) - активація майнера відбувається 1 раз під час першого його запуску (вводиться індивідуальний код) - запускається автоматично (автозавантаженням) після увімкнення комп'ютера - легко налаштовується завантаження комп'ютера (перетягування повзунка курсором мишки), що дає змогу під час майнінгу виконувати у повному обсязі роботу, переглядати відео, переглядати відео, переглядати відео, дивитися відео, переглядати відео і т.д.
обсязі роботу, переглядати відео, грати в ігри (комп'ютер не гальмує) - добувати цілком хорошу кількість монет навіть на найстарішому комп'ютері (від 1000 до 10000 Doge на добу) - це досягається завдяки залученню відеокарти і процесора, а також високій швидкості пулу. можливість виводити здобуті кошти як на Dogecoin-гаманець, так і на гаманець PayPal (мінімалка 0,10 Євро набирається за кілька годин) - майнер безкоштовний, але є і можливість отримувати високі (і дуже високі) доходи, якщо вкласти гроші і використовувати потужність не
власного комп'ютера, а укласти контракт на використання потужностей даної
системи (асортимент контрактів за ціною і вартістю).
ПОСИЛАННЯ МАЙНЕРА http://cointellect.com/?code=04be75dd
РЕЄСТРУЙТЕСЯ І ОТРИМУЙТЕ ВИСОКІ ДОХОДИ НА АВТОПІЛОТІ !!!
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: