Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Проект "Я москвич". Працевлаштування та проживання в Москві!
SpeechMaster Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Займаємося працевлаштуванням у місті Москва. А так само допомагаємо з документами для роботи і недорогим житлом. На даний момент шукаємо кухарів, барменів, офіціантів готових на переїзд і пошук кращого життя.

Більшість хлопців, приїхавши у дванадцятимільйонне місто, зовсім втрачають голову і роблять купу помилок. Ви заплатите за житло величезні гроші, близько місяця-двох можна шукати роботу. Стільки ж робити документи - якщо роботодавець висуне такі умови. І весь цей час треба оплачувати оренду квартири, харчування.

Звернувшись до нас - до посадки на поїзд Ви вже знаєте: де Ви живете, де Ви працюєте і яка Ваша зарплата.

Це дасть Вам змогу заощадити значні кошти та нерви. Ми тільки стартуємо - тому для перших охочих робимо знижку. Знижку даємо в обмін на Ваш відгук про нашу роботу.

Схема досить проста. Для початку ознайомтеся уважно з усіма постами цієї теми. Обов'язково прочитайте FAQ. Поблукайте з думкою про переїзд ще деякий час. Якщо Ви усвідомлено вирішили працювати й розвиватися в Москві. Заповнюйте анкету тут або тут і надсилайте її на пошту yamoskvich@i.ua. Далі ми запросимо Вас на бесіду за чашкою кави. Якщо бесіда вийшла позитивною - ми приступаємо до реалізації наших задумів. Знаходиться вакансія, продумується де Ви будете жити. Формується група, з якою Ви разом виїжджаєте до Москви. Групу супроводжує куратор. Він же допомагає влаштуватися на місці.

Друзі, стежте за темою. Ми розповімо Вам багато подробиць про це місто Можливостей.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: