Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Потрібні агенти UBER-X . Вільний графік.
UberX Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Uber - це компанія, яка з'єднує водія і пасажира, через мобільний застосунок і дає можливість пересуватися містом вільно і дешевше, ніж у таксі.
Агент UBER-X це людина, яка займається залученням водіїв до співпраці з компанією UBER. 
Дана робота підходить абсолютно всім, оскільки не вимагає специфічних знань або навичок, є безкоштовне навчання і можливість працювати віддалено з будь-якого регіону країни.
Оплата агенту UBER X проводиться щотижня і залежить від кількості залучених до співпраці водіїв. Кожен агент, отримує від 1 до 3 відсотків з будь-якої поїздки, водія, якого він привів у компанію.
Розглянемо варіант роботи агента UBER X, який працює віддалено:
Розміщення оголошень на дошках України, тематичних форумах та інших майданчиках, призводить до потоку охочих співпрацювати з UBER - однак для самостійного підключення, людині потрібно мати СПД і ліцензію на пасажирські перевезення. Той, хто не хоче оформляти ці документи, чекати близько місяця і платити близько 500$ за оформлення, користується послугами агентів UBER X. 
Наприклад, звернулося 20 осіб з різних міст за місяць до агента-початківця. Наприклад, 10 підключилися до UBER і почали здійснювати поїздки. У середньому, кожен водій у вільному графіку, робить не менше 15 поїздок на добу, хоча ті, хто робить цей вид заробітку основним, наїжджають і 40-50 поїздок.
Середня вартість поїздки становить 50 грн. 
За місяць 10 водіїв, яких залучив агент UBER X, зроблять близько 10*24*15 (за умови вихідних) = 3600 поїздок, по 50 грн, або обіг у розмірі 180 тис. грн. Агент UBER X, отримає винагороду в розмірі 2%, або 3600 грн.
Залучити 10 водіїв до співпраці з UBER, займає близько тижня активної роботи.
Винагорода агенту виплачується доти, доки залучений водій співпрацює з UBER. 
Таким чином, цей вид роботи передбачає накопичувальний прибуток для кожного з агентів, навіть якщо він не залучає нових водіїв.
Залучення 100 водіїв до співпраці з UBER може зайняти кілька місяців, проте створити потік прибутку в розмірі 36 тис грн на місяць, що досить вагомо навіть для дрібного бізнесу, з урахуванням того, що можна зупиниться і нічого більше не робити.
Переваги роботи агентом UBER X в тому, що інші компанії платять один раз, за залученого водія, який зробив понад 50 поїздок. Як правило, це 400-800 грн. І далі, щоб агент отримав прибуток у наступному місяці, необхідно заново шукати нових водіїв.
Наша компанія оплачує відсоток з кожної поїздки залученого водія доти, доки він працює.
На сьогоднішній день, UBER представлений в таких містах як:
Київ
Харків
Дніпро
Одеса
Львів
Найближчим часом відкриваються такі міста: Запоріжжя, Кривий Ріг, Кіровоград.
У кожного є можливість, отримати практично свій міні бізнес у сфері пасажирських перевезень або зробити це основним джерелом заробітку.
Для агентів, які залучили понад 100 водіїв, ми надаємо можливість працювати не тільки в Україні, а й в Росії, Білорусії.
Для тих, хто залучив понад 500 водіїв, відкривається ринок Європи.
Підключення водія до UBER виробляємо ми, і агенту не потрібно з кимось зустрічатися або збирати документи. Основне завдання, знайти охочих працювати у вільний час і заробляти гроші. Щойно з Вами зв'язався водій, який хоче підключиться до UBER, Ви передаєте його нам, ми спілкуємося з ним і підключаємо, закріплюючи його за Вами назавжди.
Так само, є можливість перепідключення вже діючих водіїв UBER. 
Для зацікавлених у співпраці, є безкоштовна система навчання, секрети залучення і бонуси. 
Стати агентом UBER: надіслати в особисті повідомлення інформацію про себе:
- Ім'я, вік, Ваше місто
- Контактний номер, ел пошту
Ми зв'яжемося з Вами і почнемо співпрацю з короткого курсу навчання.
Для діючих агентів UBER - спеціальні пропозиції! Перевести всіх своїх водіїв до нас і почати отримувати відсоток за їхні поїздки!
Після того, як надішлете свої дані в приват, відпишіться в цій темі. На всі питання, відповімо в телефонному режимі!
Робота агентом UBER X - це просто, прибутково і дуже перспективно! Приєднуйтесь до нас і заробляєте реальні гроші!
Додано (14.08.2017, 10:17)
---------------------------------------------
актуально
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: