Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Робота в Польщі
TatyanaPolskaya Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Міжнародне кадрове агенство AV Partners - це компанія, що швидко розвивається, динамічна і новаторська, а під час роботи з клієнтами ми намагаємося не тільки допомогти з працевлаштуванням, а й забезпечити безпеку і надійність.
Ми не просто надаємо своїм клієнтам повний спектр послуг з працевлаштування за кордоном, ми дбаємо про безпечну легальну роботу для Вас на території іншої держави. Професійні консультації, підбір вакансій, адаптація переїзду, супровід до повного працевлаштування. Ми пропонуємо офіційну роботу в Польщі для чоловіків і жінок, оформлення робочої візи в Польщу, отримання посвідки на проживання в Польщі.
Нашими клієнтами, з одного боку, є провідні підприємства Європи, які прагнуть залучити на роботу цілеспрямованих висококласних фахівців. З іншого боку, наші клієнти - це шукачі роботи, яких ми орієнтуємо на ринку праці, допомагаємо реалізуватися, поліпшити матеріальне становище, побачити світ і змінити життя на краще. Ми пишаємося нашою роботою, і докладемо всіх своїх зусиль для того, щоб бізнес зробити сучасним, грамотним і високоефективним за допомогою новітніх технологій у сфері управління, підбору та навчання персоналу.
Звертаючись до нас, Ви обов'язково отримаєте грамотну і повноцінну консультацію, допомогу в отриманні візи, оформленні страховки, отриманні закордонного паспорта. База вакансій у нас дуже велика, робота знайдеться для всіх. Висококваліфіковані фахівці завжди затребувані і, тому, ми намагаємося підібрати для Вас найкращий варіант.
Актуальні на даний момент вакансії:
Терміново потрібні ЖІНКИ до 45 років на завод.РОБОТА НА КОНВЕЄР ПО СБОРЦІ ЕЛЕКТРОПРОВІДКИ ДЛЯ АВТОМОБІЛІВ. З/п 1 міс.-8 зл/год, з 2 міс.-9 зл/год. Працювати по 10-12 годин. Підвищення ставки після 3 місяців за погодженням працівника і роботодавця за умови що робота виконується якісно. Проживання в робочому гуртожитку по 3 особи в кімнаті з усіма зручностями. Мед.комісія і ТБ за рахунок роботодавця. Віза не менше 4 місяців. Білосток
ЕЛЕКТРИКИ В НІМЕЧчину зп 20 зл година Вимоги - вміти читати креслення/мати корочки допуски/працює в Польщі на посаді електрика мінімум останній місяць офіційноУмови роботи - працювати 240 годин на місяць/житло безкоштовно/харчування за власний коштОбов'язання - прокладка і підключення електрики у нових будинках/торгових центрах Робота легальна через польську фірму (відрядження)-дорога за кошт роботодавця.
Ще більше вакансій і додаткову інформацію можна дізнатися на нашому сайті avpartners. com. ua/, а також у соціальних мережах vk.com /avpartners, де наші фахівці в будь-який час дадуть відповідь на питання, що Вас цікавлять.
 
Hugertown Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Я вже довго працюю в Польщі, майже рік і я можу поділитися досвідом. Я сам знаходив тут чудову вакансію (до речі там вони всі безкоштовні). Мені в цій справі дуже допомогла компанія APN, допомогла оформитися в Польщі, підібрати правильну вакансію і тд. Ви теж можете звернутися туди, там вакансій водія багато. Ось їхні контактні номери телефонів +380930590173;+48539775059 (є Whatsapp і Viber) Вже так ви точно зможете заробити гідно, адже вам допоможуть влаштуватися професіонали.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: